Γυρίστε γρήγορα σελίδα

Απογοήτευση, σκυμμένα κεφάλια, απορία και έντονος προβληματισμός. Για το τι πήγε λάθος σ' έναν ακόμα αγώνα και ο Πανιώνιος απέτυχε να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Κόντρα στην Καλλονή, η οποία με τη γνωστή «συνταγή» της έφτασε στη νίκη, ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Και όμως κατάφερε για μία ακόμα φορά να χάσει τον αγώνα, δεχόμενος δύο τέρματα.
 
Ατυχία άκουγες να λένε οι περισσότεροι μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ναι, σύμφωνοι για να κερδίσεις έναν αγώνα χρειάζεσαι και τύχη. Τύχη που ο Πανιώνιος, είναι ξεκάθαρο, πως δεν είχε ούτε στον αγώνα με την Καλλονή.
 
Μήπως, όμως, δεν είναι μόνο θέμα τύχης; Γιατί την τύχη την προκαλείς (και) ο ίδιος. Σίγουρα, θα υπάρξουν φορές που δεν θα είναι στο πλευρό σου, αλλά τελικά μήπως είναι και θέμα ικανότητας ή ανικανότητας των «κυανέρυθρων»;
 
Ο Πανιώνιος δημιουργεί σχετικά εύκολα ευκαιρίες (έκανε 8 κόντρα στην Καλλονή), αλλά «ματώνει» για να σκοράρει κάποιο τέρμα, αφού πετυχαίνει 0.88 γκολ/παιχνίδι τη στιγμή που δέχεται 1.33 γκολ/παιχνίδι.
 
Εναντίον της Καλλονής, οι παίκτες του Τερεζόπουλου τα έκαναν όλα σωστά, πλην του τελευταίου «χτυπήματος». Εκεί εμφανίζουν τεράστια… πληγή. Η μεγαλύτερη όμως είναι η αδυναμία τους να διαχειριστούν έναν αγώνα και την εξέλιξή του.
 
Ο αγώνας με την Καλλονή απλά δεν γίνεται να χαθεί. Δεν επιτρέπεται ο Πολ Κεϊτά να παίρνει τη μπάλα και να περνάει σαν σταματημένους όλους τους αμυντικούς του Πανιωνίου. Όπως δεν επιτρέπεται από κόντρα σε σουτ προς την αντίπαλη εστία να βγαίνει αντεπίθεση και η «κυανέρυθρη» άμυνα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
 
Όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, το «μάρμαρο» θα το πληρώσει ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τερεζόπουλος. Το αν είναι σωστό ή όχι δεν θα το διαβάσετε εδώ, όπως δεν έχετε διαβάσει ποτέ κάτι ανάλογο με προηγούμενους προπονητές.
 
Αυτό που θα επισημάνω είναι ένας διάλογος με βασικό ποδοσφαιριστή της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Εμείς φταίμε, εμείς κάναμε τα λάθη. Και τώρα θα την πληρώσει ο Τερεζόπουλος. Είναι άδικο γι’ αυτόν. Κάνει εξαιρετική δουλειά, μας έχει στηρίξει. Εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι» ήταν κάποια από τα λόγια του ποδοσφαιριστή των «κυανέρυθρων».
 
Η επόμενη μέρα του αγώνα βρίσκει τον Πανιώνιο σε έντονο προβληματισμό… Πρέπει όμως να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και βρουν άμεσα τη λύση για την ανάκαμψη της ομάδας. Με Τερεζόπουλο ή όχι στο «τιμόνι» της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.