Γ΄ Εθνική; Παρεξήγηση!

Πάει κι αυτό. Παρεξήγηση ήταν και λύθηκε.

Η αποχή τελείωσε και οι ποδοσφαιριστές του Αρη, επέστρεψαν στα καθήκοντά τους, στις προπονήσεις τους, στη «φυσιολογική» τους ζωή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποδεχθώ πως, πράγματι, επρόκειτο για παρεξήγηση, ασχέτως αν δεν είναι έτσι τα πράγματα. Διότι, ο καθένας, μέσα στην ομάδα, γνωρίζει τα «θέλω» και τα «δεν θέλω» του απέναντι. Οι παίκτες θέλουν ιδιωτικά συμφωνητικά και κανονική δέσμευση στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική, ο Γαλανός πάει με το μήνα. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν. 
 
Κι έτσι προκύπτουν πάλι παρεξηγήσεις, δύσκολες καταστάσεις, αποχές. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, δηλαδή. Όπως πέρυσι, πρόπερυσι και πάει λέγοντας. Οι αποχές και οι απεργίες στον Αρη είναι κάτι σαν τις καταλήψεις στα σχολεία. Κάθε χρόνο θα βρεθεί ένα θέμα για μην μπουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.
 
Μα καλά, για ποιο λόγο τότε επήλθε ο εθελούσιος υποβιβασμός; Δεν επήλθε για να «καθαρίσει» η ομάδα απ΄ όλα αυτά, να κάνει μια καινούρια αρχή, να ξαναγεννηθεί και ν΄ αλλάξει πορεία; Η οικογένεια του Αρη δεν διάλεξε αυτό τον δρόμο για να μην ξαναδεί να εκτυλίσσονται γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος; Πάλι τα ίδια; Πάλι παρεξηγήσεις, καυγάδες, ψυχροπολεμικό κλίμα; Τι γίνεται ρε παιδιά;  
 
Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης. Μικρή σημασία έχει ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. Ειλικρινά δεν μ΄ ενδιαφέρει. Αλλωστε, ο επαγγελματισμός και τα συμβόλαια (ιδιωτικά συμφωνητικά αν προτιμάτε), σε τούτη εδώ την κατηγορία, κερδίζονται μέσα στο γήπεδο, δεν υπογράφονται στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου. Χρειάζεται, κανείς, κάποιο υπογεγραμμένο χαρτί για να επιδείξει επαγγελματισμό στον Αρη; Πρέπει να είσαι εξασφαλισμένος και διασφαλισμένος για να κερδίσεις χωριά 500 κατοίκων;
 
Εκτός κι αν όλο αυτό το κακόγουστο αστείο που ζει φέτος η ομάδα, παίζοντας σε διάφορες γωνιές της Μακεδονίας και της Θράκης, οφείλεται σε κακή συνεννόηση. Ε, τότε, ασφαλώς, μιλάμε για παρεξήγηση και μάλιστα γ΄ κατηγορίας.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.