Ένας… Μπεργκ φέρνει την άνοιξη

Αρκεί μονάχα ένας παίκτης για να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα; Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, η απάντηση είναι "ναι", καθώς οι Πράσινοι έχουν την ευτυχία να διαθέτουν στο ρόστερ τους αυτόν τον σπουδαίο επιθετικό που ακούει στο όνομα Μάρκους Μπεργκ.

Η παρουσία του Σουηδού ανεβάζει επίπεδο το Τριφύλλι και προσθέτει μπόλικη ποιότητα στην ομάδα και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τη Βέροια. Ο Μπεργκ ήταν και πάλι …όλα τα λεφτά και ο κύριος λόγος που έφυγε ο Παναθηναϊκός νικητής από το “Απόστολος Νικολαΐδης”. Ο Σκανδιναβός στράικερ κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Μαλόν, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Βέροιας και βγήκε νικητής από πολλές “μονομαχίες”, μοίρασε εκπληκτικές πάσες στους συμπαίκτες του και για …κερασάκι έβαλε και το όνομα του στη λίστα των σκόρερ. 

Ο Μπεργκ είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός που φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος τα τελευταία χρόνια και η εξαιρετική του εμφάνιση στον αγώνα με τη Βέροια απλά …θύμισε πόσο πολύ έλειψε από τους Πράσινους στο διάστημα που ανάρρωνε από τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Ο Μπεργκ έκανε καλά τη δουλειά του, ενώ και οι συμπαίκτες του κατάφεραν – αν και με αρκετό άγχος στο τέλος- να …ξορκίσουν την κατάρα που ήθελε τον Παναθηναϊκό να “γκελάρει” μετά από διακοπή πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι πέτυχαν την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένουν κοντά στην κορυφή και …ελπίζουν. 

Οι τρεις βαθμοί είναι και το μοναδικό κέρδος για το Τριφύλλι από την αναμέτρηση με τη Βέροια, καθώς χρειάζεται ανάλυση και άμεση διόρθωση η αντίδραση των παικτών του Αναστασίου στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και δεν τελείωσαν νωρίτερα την υπόθεση- νίκη με αποτέλεσμα να αγχωθούν, ενώ δέχθηκαν γκολ από αδράνεια στα μετόπισθεν και έβαλαν δύσκολα στον εαυτό τους, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για 70 λεπτά. 

Πέρα από τον MVP Μπεργκ, θετική παρουσία είχε και ο Κλωναρίδης, το αμυντικό δίδυμο Κουτρουμπή- Τριανταφυλλόπουλου λειτούργησε καλά, η απόδοση του Νάνο κυμάνθηκε και πάλι σε υψηλά επίπεδα, ενώ και ο Λαγός έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.