Καλός και ο ένας βαθμός!

Όταν δεν βρίσκεσαι σε καλή βραδιά, καλό είναι να μην χάνεις. Και ακόμα καλύτερο είναι να παίρνεις και ένα θετικό αποτέλεσμα. Ότι δηλαδή έκανε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη.

Οι Πράσινοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στον ποιοτικό Αστέρα, ωστόσο πήραν έναν σημαντικό βαθμό στο “Θ. Κολοκοτρώνης” και ήταν οι …λιγότεροι χαμένοι αυτής της αγωνιστικής από τις ομάδες που συμμετέχουν στο παιχνίδι του τίτλου, αφού μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι και το μοναδικό θετικό από την αναμέτρηση του Τριφυλλιού στην Τρίπολη, καθώς η εμφάνιση του Παναθηναϊκού δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών και της δυναμικότητας που έχει η ομάδα.

Έγιναν πολλά και αβίαστα λάθη στο παιχνίδι, η αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού πήρε αρκετά ρίσκα, έπαιξε ψηλά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει με …ταχύτητα στις γρήγορες αντεπιθέσεις των Αρκάδων, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού- κυρίως από τον Μέντες- με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να εκμεταλλευτούν τους χώρους που βρήκαν, απειλώντας αρκετές φορές την εστία του εξαιρετικού Λουκ Στιλ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας ήταν με διαφορά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, έκανε σωτήριες επεμβάσεις και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, αν και στη φάση του γκολ που πέτυχε ο Σανκαρέ, μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Παράλληλα ο Μάρκους Μπεργκ φάνηκε ελάχιστα στο παιχνίδι και δεν πήρε πρωτοβουλίες, ενώ ο Σουηδός επιθετικός είχε “εγκλωβιστεί” ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Αστέρα και αναγκάστηκε αρκετές φορές να βγει στις πτέρυγες ή στη μεσαία γραμμή για να πάρει τη μπάλα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να περάσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να μειώσει στη …μία νίκη τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Οι Πράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις βαθμολογικές απώλειες των συνδιεκδικητών του τίτλου, ωστόσο στάθηκαν όρθιοι σε μια δύσκολη έδρα και ξεπέρασαν άλλο ένα μεγάλο εμπόδιο σε αυτόν τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.