Η υπεροψία πληρώνεται…

Από το ...limit up και την καλύτερη εφετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανθρακικό, οι Πράσινοι έκαναν μέσα σε λίγες ημέρες ...limit down και πραγματοποίησαν το χειρότερο τους ματς την εφετινή σεζόν- ναι, ξεπέρασε ακόμα και το... ναυάγιο του Εστορίλ- στην Ξάνθη.

Το Τριφύλλι ήταν απογοητευτικό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και γνώρισε μια βαριά – και δίκαιη- ήττα , απλά γιατί… άργησε να μπει στο γήπεδο. Η παρέα του Κλέιτον έπιασε στον …ύπνο την …κάτι σαν άμυνα του Παναθηναϊκού, εκμεταλλεύτηκε τα απίστευτα λάθη στα μετόπισθεν και έβαλε από την αρχή δύσκολα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Το εκρηκτικό ξεκίνημα της Ξάνθης και τα γρήγορα γκολ των γηπεδούχων, προκάλεσαν …πανικό στους παίκτες του Τριφυλλιού, οι οποίοι μάλλον υποτίμησαν τους γηπεδούχους και αντιμετώπισαν με υπεροψία το παιχνίδι. Όταν πια οι Πράσινοι… ξύπνησαν από τον εφιάλτη, ήταν πια αργά. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από την αρχή του ματς να κυνηγά το σκορ, πήγε να …μπει στο παιχνίδι μετά το τέρμα του- μοναδικού διασωθέντα- Νίκου Καρέλη, όμως τα λάθη συνεχίστηκαν, τα κενά στον άξονα παρέμειναν, η …δυσλειτουργία στις πτέρυγες δεν διορθώθηκε, το πρέσινγκ και η μίνι… πίεση των Πράσινων στο δεύτερο μέρος δεν απέδωσαν καρπούς και οι γηπεδούχοι διατήρησαν – σχετικά εύκολα- τα ηνία του αγώνα.      

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε επισημάνει την επικίνδυνη επιθετική τετράδα της Ξάνθης, καθώς και την ικανότητα της ομάδας του Λουτσέσκου στις στημένες φάσεις, όμως οι παίκτες του πιάστηκαν …αδιάβαστοι. Λουσέρο και Σολτάνι έκαναν …πάρτι στις πτέρυγες, ο Κλέιτον ελάχιστα προβληματίστηκε από τους αντιπάλους του, ενώ ο Καπετάνος κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τον Σίλντενφελντ. 

Οι αλλαγές (Ντίνας, Δώνης, Χουχούμης) βελτίωσαν λίγο την εικόνα του Παναθηναϊκού, όμως τα δεδομένα δεν άλλαξαν μέχρι το φινάλε, οι Πράσινοι γνώρισαν μια ήττα…πισωγύρισμα, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη βαθμολογική απώλεια του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και πλέον καλούνται να διαχειριστούν μια δύσκολη κατάσταση. Ο Αναστασίου και οι παίκτες οφείλουν να κάνουν την αυτοκριτική τους, να δουν και να …ξαναδούν το ματς με την Ξάνθη για να καταλάβουν τα λάθη τους και να μάθουν από αυτά. Και πρέπει να γυρίσουν σελίδα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.