Ταυλαρίδης και Πέτριτς έκαναν τη διαφορά

Τούτη τη φορά ο Παναθηναϊκός δεν είχε στο πρόγραμμα το επιθετικό σόου της προηγούμενης αγωνιστικής και σε καμία περίπτωση οι παίκτες του Τριφυλλιού δεν πλησίασαν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που έπιασαν στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Όμως κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το ματς με τον Λεβαδειακό, ξεπέρασαν ανώδυνα ένα απόγευμα που …δεν τους βγήκε τίποτα στο δημιουργικό κομμάτι και πέτυχαν τον στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών.

Καλό το θέαμα και τα πολλά γκολ, όμως σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος ακόμα καλύτερες είναι οι νίκες. Και οι Πράσινοι έμαθαν τελικά πως δεν είναι …έγκλημα να κερδίζεις σε κάποια ματς και με 1-0.

Η ομάδα του Λεβαδειακού είχε καλή αμυντική οργάνωση και οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνάντησαν αρκετές δυσκολίες απέναντι στους πειθαρχημένους Βοιωτούς. Ο άξονας ήταν …μπλοκαρισμένος και αναγκαστικά το παιχνίδι έγινε από τα άκρα, με αρκετά άστοχα γεμίσματα. Δύο τρόποι υπήρχαν για να σκοράρει το Τριφύλλι με τον τρόπο που εξελισσόταν το παιχνίδι. Είτε από κάποια σέντρα, είτε από στημένη φάση. Και το γκολ ήρθε τελικά από φάουλ και Κροάτικη συνεργασία. Ο εξαιρετικός Πράνιτς έστειλε …συστημένη τη μπάλα στο κεφάλι του συμπατριώτη του Πέτριτς και ο έμπειρος επιθετικός – και δεινός κεφαλοσφαιριστής- έκανε αυτό που ξέρει καλά…

Αυτό το τέρμα στάθηκε τελικά αρκετό στον Παναθηναϊκό για να φύγει με τη νίκη από τη Λεωφόρο, αφού στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του Αναστασίου δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, αλλά και δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους.

Στο τελευταίο- δηλαδή στην αναχαίτιση της επιθετικής γραμμής του Λεβαδειακού- έπαιξε σημαντικό ρόλο ο Στάθης Ταυλαρίδης. Ο στόπερ του Τριφυλλιού ήταν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στα μετόπισθεν και έδωσε σιγουριά στην άμυνα της ομάδας του. Σταθερός για άλλο ένα ματς ο Στιλ, ακόμη μια ικανοποιητική εμφάνιση από το Χουχούμη (με ψεγάδι τα πολλά άστοχα γεμίσματα), γεμάτος ενέργεια και όρεξη ο Πράνιτς, μπόλικη ποιότητα από τον ανεβασμένο Μλάντεν Πέτριτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.