Μέσα πάει καλά, έξω τι γίνεται;

Πραγματικά είναι ...ανεξήγητη η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού όταν αγωνίζεται μακριά από τη Λεωφόρο. Οι Πράσινοι έχουν την καλύτερη εντός έδρας επίδοση στη Σούπερλιγκ και με εξαίρεση την ήττα από τον ΟΦΗ, έχουν κατορθώσει να συγκεντρώσουν το απόλυτο των βαθμών.

Όμως τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι μια άλλη ιστορία… Το Τριφύλλι μετρά τέσσερις σερί εκτός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και η νέα βαθμολογική απώλεια στη Νέα Σμύρνη κάνει ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση- τίτλο.

Σε ένα παιχνίδι που ΕΠΡΕΠΕ να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, τελικά έμεινε …ευχαριστημένος και με το βαθμό της ισοπαλίας. Και αυτό γιατί σπατάλησε ένα ημίχρονο και εγκλωβίστηκε στο παιχνίδι του αντιπάλου. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν βρήκαν χώρους για να κάνουν το παιχνίδι τους και με ανούσια κατοχή μπάλας, αργό τέμπο και προβλέψιμη επιθετική ανάπτυξη, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Και μετά το γκολ του Μπουμάλ, άρχισαν να τρέχουν…

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού έκανε διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο μέρος, έβγαλε από το παιχνίδι τον Μπαϊράμι που φάνηκε ελάχιστα και απάντησε στο αμυντικό παιχνίδι του Πανιώνιου με φουλ επίθεση.

Ο Καρέλης δυνάμωσε την επιθετική γραμμή της ομάδας του, ο Δώνης έδωσε αυτό το …διαφορετικό που έλειπε από τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού – δηλαδή φαντασία, καλή πάσα και οργάνωση – και ο ταχύτατος Κλωναρίδης προβλημάτισε αρκετά τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Οι Πράσινοι έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο, ότι δεν κατόρθωσαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Πίεσαν τον αντίπαλο, είχαν καλύτερη κίνηση στο χώρο, ανέβασαν μια …ταχύτητα το ρυθμό τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Όμως οι περισσότερες από τις καλές στιγμές του Τριφυλλιού έμειναν αναξιοποίητες, ο Μπεργκ σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, ο Στιλ γλίτωσε την ομάδα του από τα …χειρότερα με την επέμβαση του στο πέναλτι και ο βαθμός της ισοπαλίας μένει για να θυμίζει στον Αναστασίου και τους παίκτες του, ότι η προσπάθεια στη Νέα Σμύρνη δεν ήταν αρκετή…

Το …σύνδρομο των εκτός έδρας αγώνων παραμένει και οι Πράσινοι- αν θέλουν να πετύχουν όσα ποθούν- πρέπει να βρουν γρήγορα το γιατρικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.