Διαλέξτε, αλλά διαλέξτε σωστά

Μετά τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος πραγματοποίησε μία ακόμα καλή εμφάνιση. Αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Ποιο είναι το όφελός του;

Μόλις 2 βαθμοί από τα 4 αυτά παιχνίδια και φυσικά οι καλές εντυπώσεις που άφησαν οι παίκτες του «Ιστορικού». Από την άλλη, αν θυμηθεί κανείς την εμφάνιση με τον Πλατανιά σίγουρα τον πιάνει μελαγχολία και του προκαλεί απορία πως αυτή η ομάδα καταφέρνει να παρουσιάζεται διπρόσωπη.
 
Θα ήταν προτιμότερο ο Πανιώνιος να κέρδιζε τον Πλατανιά στα Περιβόλια και ας έχανε από τον Παναθηναϊκό. Σ’ ένα ματς που γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος, άρα και πολύ μικρότερες οι πιθανότητες για τη νίκη (άσχετα αν έφτασε πολύ κοντά).
 
Οι «κυανέρυθροι» ήταν, όντως, πολύ καλοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό όσο βέβαια είχαν στη διάθεσή τους τον Ιμπαγάσα, αλλά και τον Ολιβιέ Μπουμάλ με ενέργεια. Γιατί στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκό κυριάρχησε, απείλησε και λίγο έλειψε να φτάσει στην ανατροπή. Που θέλω να καταλήξω… Οι παίκτες του Πανιωνίου οφείλουν να έχουν κίνητρο είτε παίζουν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναίκό, είτε (δεν) παίζουν με τη Νίκη Βόλου.
 
Δεν είναι σε θέση να διαλέγουν παιχνίδια. Και αν έπρεπε να διαλέγουν παιχνίδια τότε αυτά θα έπρεπε να είναι με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. Ας διαλέξουν, αλλά ας διαλέξουν σωστά.
 
Όσο για το Κύπελλο, σύμφωνοι είναι μια διοργάνωση που στο παρελθόν έχει διακριθεί ο Πανιώνιος, αλλά πλέον θα πρέπει να διαλέξουν οι ιθύνοντες της ομάδας που πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους. Γιατί, δυστυχώς για την ομάδα, είναι αδύνατο να κρατήσει δύο «καρπούζια» στην ίδια μασχάλη.  Μακάρι να μπορούσε, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι οι παίκτες παρουσιάζονται όλο και πιο κουρασμένοι και μπροστά τους έχουν μόνο τελικούς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.