Κρας τεστ με Ολυμπιακό

Από τις 17 Δεκεμβρίου και την νίκη επί του Λεβαδειακού (1-0) ο Ατρόμητος μετρά τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες άνευ αγώνος με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ.

Τα αποτελέσματα αυτά τον φέρνουν προς στιγμήν στην πολυπόθητη πέμπτη θέση, με το ματς του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ να τον κατατάσσει πέμπτο ή έκτο ανάλογα με την έκβασή του.

Επόμενο παιχνίδι για τους Περιστεριώτες είναι αυτό στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό στην εμβόλιμη αγωνιστική. Ένας ολόκληρος γύρος δηλαδή από την πρόσληψη του Σα Πίντο, ο οποίος στο πρώτο του ματς δίνοντας την κατάλληλη ψυχολογία στους παίκτες του πήρε την νίκη από τους ερυθρόλευκους. Το δεύτερο ματς κόντρα στον πρωταθλητή αποτελεί ένα πρώτης τάξεως κρας τεστ ενόψει της συνέχεια, στο οποίο πέρα από την ψυχολογία θα φανεί και το τί πραγματικά έχει προσφέρει ο Πορτογάλος.

Η ψήφος εμπιστοσύνης που έχει πάρει από την διοίκηση της ομάδας ο Σα Πίντο, είναι δεδομένο ότι θα διατηρηθεί και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο του δίνεται η δυνατότητα να κερδίσει έξτρα πόντους εφόσον πετύχει κάτι καλό στο δύσκολο αυτό ματς. Συν τοις άλλοις στο παιχνίδι αυτό, θα έχει στην διάθεσή του τον Μαρσελίνιο αλλά και τον Καράσκο ο οποίος θα προπονείται ήδη περισσότερο από μία εβδομάδα με τους νέους τους συμπαίκτες.

Με το νέο αυτό ρόστερ του Ατρόμητου, με το αναίμακτο εξάποντο με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ, με το αήττητο από τις 14 Δεκεμβρίου (ήττα στα Γιάννινα) και με πιο ξεκάθαρο μυαλό, ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι παίκτες του καλούνται να αποδείξουν το κατά πόσο είναι έτοιμοι να μείνουν σε τροχιά πλέι οφ σε μια χρονιά που η εικόνα της ομάδας αλλά και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα. Απέναντί του ο τεχνικός των κυανόλευκων θα έχει τον συμπατριώτη του Βίτορ Περέιρα, τον οποίο γνωρίζει καλά και δεν αποκλείεται να του ετοιμάσει και κάποια αγωνιστικά τρικ.

* Στον ένα γύρο με τον Σα Πίντο στον πάγκο (σε 17 ματς) ο Ατρόμητος έχει πετύχει μόλις τέσσερις νίκες, η μία κόντρα στον Ολυμπιακό, έχει 8 ισοπαλίες, τρεις ήττες και δύο νίκες στα χαρτιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.