Δεν πρέπει να πετάξουν “λευκή πετσέτα”

Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαν να κάνουν οι Πράσινοι τη δεδομένη στιγμή, θα ήταν να πετάξουν "λευκή πετσέτα" και να παρατήσουν την προσπάθεια τους. Αναμφίβολα υπάρχει απογοήτευση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απώλεια- όπως όλα δείχνουν- του πρωταθλήματος, όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει...

Υπάρχει ακόμα ένας και σημαντικός στόχος και το Τριφύλλι οφείλει να διεκδικήσει στα πλέι οφ την προνομιούχο θέση που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το βάρος πρέπει να πέσει στην ψυχολογία των Πράσινων, γιατί εκεί είναι ουσιαστικά η πηγή του “προβλήματος”. Ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν ακόμα μια δύσκολη αποστολή μπροστά τους και καλούνται να βρουν το …γιατρικό για να επουλώσουν αυτή την ανοικτή “πληγή” και παράλληλα να ξαναδώσουν κίνητρο στους ποδοσφαιριστές τους για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου (ασφαλώς και για το απαιτητικό μίνι-πρωτάθλημα των πλέι οφ) .

Στη Βέροια ήταν …. “χλωμή” η εικόνα των παικτών του Τριφυλλιού και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανής η έλλειψη διάθεσης, ενέργειας και αυτοσυγκέντρωσης. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που εντυπωσίασε στα περισσότερα παιχνίδια του δεύτερου γύρου, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε σπουδαίες νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και η πεσμένη ψυχολογία των Πράσινων έπαιξε σημαντικό ρόλο στην  – κάτω του μετρίου – εμφάνιση.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν τους δικούς τους λόγους για να αισθάνονται απογοητευμένοι και πιθανότατα να έχουν “αδειάσει” ψυχολογικά, όμως πρέπει να βρουν το σθένος για να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και να συνεχίσουν την πορεία τους. Αν μείνουν στη νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου, στα γεγονότα του ντέρμπι, στην αφαίρεση των τριών βαθμών και σε όλα όσα προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό και έντονο προβληματισμό στο “πράσινο” στρατόπεδο, τότε κινδυνεύουν να χάσουν το δρόμο τους και κατ’ επέκταση τον τελικό τους προορισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.