Μένει για να γράψει ιστορία!

Καθαρά τυπικό ήταν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε οι δύο πλευρές είχαν δώσει εδώ και αρκετό καιρό τα χέρια και το μόνο που απέμενε ήταν μια τελική συζήτηση, το ...επίσημο "Ναι" του 41χρονου προπονητή και η σύνταξη του νέου συμβολαίου.

Ο Αναστασίου έκλεισε τα αυτιά του στις … προκλητικές “σειρήνες” από την Κεντρική Ευρώπη και δεν πέρασε δεύτερη σκέψη από το μυαλό του. Μένει στον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει το έργο του, να εκπληρώσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες και να γράψει ιστορία!

Αν ο προπονητής του Τριφυλλιού ολοκληρώσει την -πενταετή πλέον- συνεργασία του με την ομάδα, τότε το όνομα του θα μπει στη λίστα με τους μακροβιότερους προπονητές στην ιστορία του υπεραιωνόβιου συλλόγου και δίπλα σε θρύλους όπως ο Φέρεντς Πούσκας, ο Χάρι Γκέιμ και ο Στέφαν Μπόμπεκ! Δεν είναι και μικρό πράγμα για έναν νέο τεχνικό που μόλις πέρυσι ξεκίνησε την καριέρα του ως head coach…

Ελκυστικές οι προτάσεις από το Βέλγιο και την Ολλανδία, όμως ο Αναστασίου έχει ακόμα μπόλικη δουλειά στα μέρη μας, προτού κάνει το άλμα για τα ξένα. Δεν είναι …μυστικό, ότι ο μεγάλος του στόχος – και πόθος- είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και εκεί καταλήγει το αρχικό πλάνο τριετίας. Στο στέμμα του πρωταθλητή. Στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο των Πράσινων, άρχισε την προετοιμασία με την ομάδα …Νέων και κατέληξε Κυπελλούχος, στη δεύτερη του χρονιά άγγιξε την υπέρβαση στο πρωτάθλημα και στην τρίτη μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. 

Η παραμονή Αναστασίου είναι αναμφίβολα και μια κίνηση εμπιστοσύνης της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τον προπονητή της ομάδας και παράλληλα άλλη μια απόδειξη της περιόδου σταθερότητας- παρά το οικονομικά προβλήματα- που διανύει το Τριφύλλι μετά από …φουρτουνιασμένα χρόνια. Δεν πρέπει να λησμονούμε πως το αρχικό συμβόλαιο του Αναστασίου ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, όμως οι Πράσινοι φρόντισαν να ανταμείψουν τον τεχνικό της ομάδας του με νέο συμβόλαιο και σημαντική αύξηση αποδοχών, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του και τη φιλοσοφία που έχει περάσει στο Τριφύλλι. Χέρι- χέρι θα βαδίζουν Παναθηναϊκός- Αναστασίου και τα επόμενα χρόνια και ελπίζουν πως το τέλος αυτής της διαδρομής θα τους βρει στην κορυφή του πρωταθλήματος…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.