Πρώτο επίσημο τεστ…

Σα να μην πέρασε μια μέρα από το ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν κι ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για την αντίστοιχη νέα, με τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League αντιμετωπίζοντας στο Κίεβο την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στις 19.30.

Σα να μην πέρασε μια μέρα από το ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν κι ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για την αντίστοιχη νέα, με τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League αντιμετωπίζοντας στο Κίεβο την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στις 19.30. Μια πρεμιέρα που βρίσκει τον «Δικέφαλο» χωρίς ουσιαστικά προβλήματα αλλά σε μια κατάσταση που χρήζει επιβεβαίωσης πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο μετρώντας δυνάμεις και αδυναμίες μαζί.

Απέναντι σε μια ομάδα που μετέχει για πρώτη φορά στον θεσμό, η νίκη είναι μονόδρομος δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν πρόκειται να συναντήσει δυσκολίες. Το κίνητρο της διάκρισης από μια ομάδα που δεν κουβαλάει το ρόλο του φαβορί είναι σημαντικό, με τους Ουκρανούς ν’ αναμένεται να καταθέσουν πάθος και δύναμη προκειμένου να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους διατηρεί ζωντανή την προοπτική του … θαύματος εν όψει του δεύτερου αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες που θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας.
 
Μπροστά σε λίγους θεατές, καθώς δύσκολα ο συνολικός όγκος και των δυο ομάδων θα ξεπεράσει τις τρεισήμισι χιλιάδες τα πάντα θα κριθούν στο χορτάρι. Με τον καιρό πιθανολογούμενο βροχερό εκείνες τις ώρες, ο Π.Α.Ο.Κ. καλείται να δικαιώσει το ρόλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα κι επιβάλλοντας τον ρυθμό του. Ταυτόχρονα έχει το ενδιαφέρον του για τον τρόπο που θ’ αντιμετωπίσει τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων του και το δυνατό τους παιχνίδι. Είναι ένα ματς – παγίδα, δεδομένου πως έχει πολλά να χάσει αλλά λίγα να κερδίσει, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις που μπαίνει η έννοια «αυτονόητο».
 
Μέσα από τις δοκιμές που έγιναν, όλα δείχνουν πως η τελική επιλογή του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αφορά ένα σχήμα 4-3-3 με τα δυο από τα τρία συνολικά κεντρικά χαφ να βρίσκονται ψηλά. Τα ερωτηματικά ως προς τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το αρχικό σχήμα, με μια θέση στην άμυνα και μια στη μεσαία γραμμή.

Ο Ρέι, έχοντας πάρει το κοινοτικό διαβατήριο και το σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής θα ξεκινήσει στην εστία στο επίσημο ντεμπούτο του, έχοντας στην άμυνα μπροστά του τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο κι έναν εκ των Λεβέκ – Λέοβατς. Ο Κάνιας θα είναι μπροστά τους με πλησίον του μεν αλλά πιο ψηλά τους Σαχόφ κι έναν εκ των Πέλκα – Τσίμιροτ. Η επιλογή του πρώτου δίνει περισσότερες και πιο ουσιαστικές δυνατότητες δημιουργικά κι εκτελεστικά, η αντίστοιχη του δεύτερου τα ίδια ανασταλτικά, προδίδοντας και μεγαλύτερη έγνοια για την κάλυψη των χώρων και το δυνατό παιχνίδι των Ουκρανών. Μάτος και Μακ στις πτέρυγες, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Η αντίστροφη μέτρηση πλησιάζει στο τέλος της …. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους …..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.