Από που παν’ για Άμστερνταμ;

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο Novasports.gr για το προσεχές Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Τα …καραβάνια των φίλων του Παναθηναϊκού έχουν ήδη ξεκινήσει για τις Κάτω Χώρες και το όμορφο Άμστερνταμ θα ντυθεί για λίγες ημέρες στα …πράσινα. Χιλιάδες οπαδοί του Τριφυλλιού θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στις εξέδρες του υπερσύγχρονου Άμστερνταμ Αρίνα, προσδοκώντας να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται ως Panathinaikos.

Ασφαλώς και όλοι τους θα επιθυμούσαν τούτο το παιχνίδι να είχε διαφορετικό χαρακτήρα. Ένα ποδοσφαιρικό …θαύμα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες μετά και την – καταστροφική – εντός έδρας ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο οι Πράσινοι πρέπει να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση με τον Άγιαξ σαν …τελικό. Οφείλουν να παίξουν για τη φανέλα που φορούν, τη μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο τους, που έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθεί στο πλευρό τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή. 

Ένα αποτέλεσμα αναζητά ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία για να ελπίζει και δεν χωρά αμφιβολία ότι η αποστολή του Τριφυλλιού είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι σε ένα αντίπαλο που βρίσκεται στα …καλύτερα του και με το … ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως ο Άγιαξ δεν είναι ανίκητος…

Αν οι Πράσινοι θυμηθούν τι …μπορούν να κάνουν και παίξουν στο επίπεδο τους, τότε θα καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι καλό. Τα εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι στη Θέλτα και τη Σταντάρ είναι “οδηγός” για το Τριφύλλι και μια …υπενθύμιση των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα. 

 Η αναμέτρηση της Πέμπτης έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι “αιωνίων”. Οι Πράσινοι έκαναν …limit down στο Φάληρο και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Στραματσόνι και των παικτών του στον πιο απαιτητικό εφετινό ευρωπαϊκό τους αγώνα.

Ακόμα και αν η πρόκριση έχει σχεδόν χαθεί, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει την προσπάθεια του στο Άμστερνταμ και …ότι βγει. Τίποτα δεν είναι αδύνατο στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Αρκεί να μάχεσαι και να επιμένεις για να πετύχεις το στόχο σου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.