Μπορούσε …πολλά, καλά και τα λίγα!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γκαμπάλα και το προβάδισμα πρόκρισης που πήραν οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αισθάνεται …αδικημένος μετά το τέλος του αγώνα με την Γκαμπάλα και αυτό γιατί το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. 

Οι Πράσινοι πέτυχαν το βασικό στόχο νίκης και πήραν ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο το 1-0 μοιάζει …λίγο και σίγουρα όχι …ασφαλές ενόψει της ρεβάνς στο Μπακού σε μια εβδομάδα. 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αγωνίστηκε πειθαρχημένα, διαχειρίστηκε σωστά την αναμέτρηση – και τις δυνάμεις της – και πίεσε όσο μπορούσε τον αντίπαλο. Οι Πράσινοι έκαναν το παιχνίδι τους, είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επέβαλλαν το ρυθμό τους και έκλεισαν στο …καβούκι της την Γκαμπάλα, η οποία περιορίστηκε στα μετόπισθεν και προσπάθησε με κόντρα επιθέσεις να κάνει τη …ζημιά. 

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για το Τριφύλλι, δύο δοκάρια και στο φινάλε μια γλυκόπικρη γεύση για το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κάνει πιο εύκολη τη …ζωή των Πράσινων. 

Άριστα διαβασμένος ο Ουζουνίδης, σωστό και πειθαρχημένο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μια θετική εμφάνιση που είναι “οδηγός” πρόκρισης για τη ρεβάνς στο Αζερμπαϊτζάν. 

Εξαιρετικός ήταν ο Ρόμπιν Λουντ, κάνοντας τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας του. Πολλά τρεξίματα και κερδισμένες μονομαχίες, αλάνθαστος στο τακτικό κομμάτι και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Καλό ματς έκανε και ο Νίκλας Χουλτ, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα των Αζέρων. Ο Σουηδός μπακ ήταν θετικός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ στη λίστα των διακριθέντων μπαίνουν και τα ονόματα των Ζέκα, Κολοβέτσιου, Μολέντο, Άλτμαν και Χατζηγιοβάνη. Ο αρχηγός των Πράσινων ήταν ανίκητος στη μεσαία γραμμή, οι δύο στόπερ του Τριφυλλιού συνεργάστηκαν καλά, ενώ τόσο ο Ισραηλινός επιθετικός, όσο και ο νεαρός εξτρέμ βοήθησαν σημαντικά στο διάστημα που είχαν δυνάμεις.

Ο Βλαχοδήμος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ο Κουρμπέλης έκανε αθόρυβη δουλειά, ενώ ο Κουλιμπαλί ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Ο Μολίνς δεν έδωσε το …κάτι παραπάνω στην επίθεση του Παναθηναϊκού, όμως κέρδισε το πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

Είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής οι νεοαποκτηθέντες Λουτσιάνο και Καμπέσας, αν και ο Βραζιλιάνος ήταν πιο τολμηρός στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Εκουαδοριανό εξτρέμ. Ολιγόλεπτη, αλλά θετική η παρουσία του Δώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.