Ακόμα πιο δύσκολη η ρεβάνς

Ο αγώνας του Πανιωνίου με τη Μακάμπι έχει μόλις τελειώσει, με ήττα 1-0... Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός έχουν χτυπήσει... κυανέρυθρο.

Ο αγώνας του Πανιωνίου με τη Μακάμπι έχει μόλις τελειώσει, με ήττα 1-0… Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός έχουν χτυπήσει… κυανέρυθρο. Τα social media γέμισαν με φράσεις: “Περνάει”, “Την έχει”, “Στη Νέα Σμύρνη θα προκριθεί” και άλλα παρόμοια σχόλια. Από κοντά και οι τοποθετήσεις συναδέλφων. Ευχή όλων που αγαπούν τον Πανιώνιο, αλλά και το ποδόσφαιρο είναι η ομάδα της Νέας Σμύρνης να αποκλείσει τους Ισραηλινούς.

Προσωπικά δεν ασπάζομαι αυτή την αισιοδοξία, αλλά παραμένω συγκρατημένος και βλέπω με ψύχραιμο μάτι τη ρεβάνς. Η Μακάμπι έδειξε πως είναι επικίνδυνος αντίπαλος και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς τα πήγε περίφημα. Δεν δέχομαι ότι στο γκολ των Ισραηλινών πρόκειται για αδράνεια της αμυντικής γραμμής αλλά για μια πανέξυπνη ενέργεια του σκόρερ. 

Ο Πανιώνιος δεν είναι το φαβορί για πρόκριση στα play off του Europa League, αλλά όπως πολύ σωστά και ψύχραιμα είπε ο Γρηγορίου είναι “ζωντανός” στο παιχνίδι της πρόκρισης. 
Αν ο αγώνας του Τελ Αβίβ ήταν μία φορά δύσκολος, ο αγώνας της Νέας Σμύρνης είναι… δύο. Αυτό το 90λεπτο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και επικίνδυνο. Οι ρόλοι αλλάζουν. Ο Πανιώνιος ψάχνει τουλάχιστον ένα γκολ και παράλληλα να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. 

Οι παίκτες της ομάδας οφείλουν να μείνουν ανεπηρέαστοι απ’ όσα γράφονται και ακούγονται περί εύκολου έργου στη ρεβάνς και να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στο στόχο τους για 90 λεπτά.

Δεν θα είναι εύκολο το έργο τους, αλλά σίγουρα όχι ακατόρθωτο.

ΥΓ: Για την απουσία των Ιρανών δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος ν’ αναφέρω κάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.