Κριτήριο παραμονής

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, η οποία αποτελεί κριτήριο για το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό. Ο Αντρέα Στραματσόνι “απολαμβάνει” τη σθεναρή στήριξη της διοίκησης του Τριφυλλιού, όμως και ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι πλέον …κρίνεται σε κάθε παιχνίδι. 

Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν για τη δουλειά του και κατ’ επέκταση για την …παραμονή του στον πάγκο των Πράσινων. Μετά λοιπόν από την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στα …δεύτερα του Άγιαξ και την ήττα με …κάτω τα χέρια από τους Ολλανδούς, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποκτά ξεχωριστή σημασία για τον Ιταλό προπονητή. 

Αν καταφέρει μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα να αλλάξει την κατάσταση και να …μεταμορφώσει την ομάδα του προς το καλύτερο, τότε φυσικά και θα συνεχίσει να αισθάνεται ασφαλής. Όμως οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στη Νέα Σμύρνη θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερα τα πράγματα και πιθανότατα θα οδηγήσει τη διοίκηση των Πράσινων σε δεύτερες ή ακόμα και …τελικές σκέψεις για τη συνεργασία των δύο πλευρών. 

Αν και προσπαθεί όσο μπορεί να μην το δείχνει, ο Στραματσόνι αισθάνεται πίεση και γνωρίζει καλά ότι το ματς με τον Πανιώνιο είναι ΤΟ παιχνίδι για τον ίδιο και φυσικά για την ομάδα του, η οποία χρειάζεται βαθμούς για να διατηρηθεί όσο πιο κοντά μπορεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. 

Η αλλαγή τερματοφύλακα ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενη. Ο Στραματσόνι είναι προβληματισμένος εδώ και αρκετό καιρό με τις εμφανίσεις του Λουκ Στιλ, ωστόσο έδωσε δεύτερη, τρίτη και …τέταρτη ευκαιρία στον Άγγλο γκολκίπερ μήπως και …συνέλθει. Αφού λοιπόν ο Ιταλός τεχνικός είδε ότι ο Στιλ παραμένει “κολλημένος” στη μετριότητα και ιδιαίτερα επιρρεπής στα λάθη, αποφάσισε σε μια κρίσιμη στιγμή να αποκλείσει τον Στιλ από την αποστολή των Πράσινων. 

Δεν αρκεί όμως μονάχα μια αλλαγή προσώπου – και ιδιαίτερα στη θέση του τερματοφύλακα – για να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Νέα Σμύρνη με τους τρεις βαθμούς. Χρειάζεται σωστό τακτικό πλάνο, προσήλωση και συνεχής προσπάθεια απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Ότι δηλαδή δεν είχε ο Παναθηναϊκός στα τελευταία του παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.