Προπονητής με …ημερομηνία λήξης

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο των «πράσινων».

Με τέτοιες άσχημες εμφανίσεις – όπως στη Νέα Σμύρνη – και σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, πραγματικά είναι απορίας άξιον για πόσο ακόμα διάστημα θα …αντέξει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι.

Οι Πράσινοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, παρουσιάζουν τα ίδια …χάλια εδώ και έναν μήνα και ο προπονητής τους μένει ευχαριστημένος μετά από “γκέλα” κόντρα στον Πανιώνιο για την …αντίδραση των παικτών του. Ο Ιταλός μάλλον έχει χάσει το δάσος και επιμένει να βλέπει ένα …δεντράκι.

Ίσως η συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού να ήταν διαφορετική σε περίπτωση ήττας. Όμως το γκολ του Βιγιαφάνιες, οι επεμβάσεις του Βλαχοδήμου και ο… ξεχασμένος Ρέις διατήρησαν – τουλάχιστον για την ώρα – ασφαλή τη θέση του Ιταλού στον πάγκο της ομάδας. 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού – όπως άλλωστε έκανε με όλους τους προπονητές στο πρόσφατο παρελθόν – διατηρεί τη στήριξη προς τον Στραματσόνι. Όμως ο Ιταλός προπονητής μοιάζει να έχει …ημερομηνία λήξης και αν συνεχίσει ο Παναθηναϊκός αυτή την καθοδική πορεία, τότε μάλλον θα είναι θέμα …χρόνου η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Πάντως για την ώρα ΔΕΝ υπάρχει καμία σκέψη γι’ αυτό το θέμα από τους διοικούντες τον σύλλογο και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο. 

Κάτι σαν … Παναθηναϊκό θύμιζαν οι Πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. “Άνευρη” εμφάνιση, πολύ άγχος, αρκετά λάθη και από …μπάλα τίποτα. Αν εξαιρέσουμε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που μπήκε λίγο …ψαρωμένος, αλλά στην πορεία άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του, οι υπόλοιποι δέκα ήταν …εξαφανισμένοι στο γήπεδο. 

Ίσως να έπαιξαν ρόλο οι φωνές του Στραματσόνι στο ημίχρονο για τη μικρή βελτίωση του Τριφυλλιού στο παιχνίδι. Πάντως οι Πράσινοι έδειχναν να …ξυπνούν από το λήθαργο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιταλός έριξε στο γήπεδο τον θετικότατο Ρέις, διαφοροποιήθηκε και η τακτική του Παναθηναϊκού και οι παίκτες του Τριφυλλιού άρχισαν να …φαίνονται στο παιχνίδι. 

Ένας βαθμός είναι καλύτερος από …κανέναν και το πανέμορφο τέρμα του Βιγιαφάνιες στις καθυστερήσεις “έσωσε” τον Παναθηναϊκό και τον Στραματσόνι από τα …χειρότερα. Όμως οι Πράσινοι απογοήτευσαν και πάλι τον κόσμο τους, έχασαν μια σπάνια ευκαιρία για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και προβλημάτισαν – ξανά – για την εικόνα τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.