Κόλλαγε… Μπρκιτς και χωρίς Τζαβέλλα!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αναλύει στο προσωπικό του blog την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και σχολιάζει τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τακτικά το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ της 13ης αγωνιστικής ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Ένα εντελώς κλειστό ματς, με «τον Γιάννη να φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», καθώς οι δύο ομάδες έχουν πολλά προβλήματα, τα οποία δεν θα ήθελαν να πολλαπλασιαστούν από μια ήττα με κακή εμφάνιση.

Έτσι έπαιξαν αποφεύγοντας κάθε είδους ρίσκο με προφανή στόχο το μηδέν στην άμυνά τους. Το ντέρμπι κρίθηκε από ένα λάθος του Σέρβου Μπρκιτς, ο οποίος στο σουτ του Λουντ «κόλλαγε… μπρίκια», αφού έφαγε το γκολ όρθιος!

Φυσικά μετά από όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ο Ίλια Ίβιτς θα ήταν αδύνατο να ξαναπεί «δείτε πως μπήκε απόψε το γκολ και θα καταλάβετε…», αφού κάτι τέτοιο θα ισοδαναμούσε με ομολογία απόλυτης αφέλειας.

Το βέβαιο είναι πως οι γηπεδούχοι εκτός από τους τρεις βαθμούς κέρδισαν σε ψυχολογία και σε χρόνο για να δουλέψουν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει πράγματα στην ομάδα και κυρίως θα επιδιώξει να πείσει τους πάντες στο Κορωπί ότι οι 7 βαθμοί της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μπορούν να καλυφθούν.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός είναι πιο κοντά από την ΑΕΚ (-9) και τον ΠΑΟΚ (-14) στο κυνήγι του Ολυμπιακού και γι αυτό αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον τα ματς των αιωνίων στην 14η αγωνιστική, όπου οι πράσινοι παίζουν στο Περιστέρι και οι ερυθρόλευκοι στα Γιάννενα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να άνοιξε το σκορ με γκολ οφσάιντ του Ιντέγε, αλλά δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα μερικές ημέρες νωρίτερα. Ακόμα και στο α΄ ημιχρόνου που δεν είχε γκολ φαινόταν ότι έπαιζε με άλλη διάθεση και με άλλη ένταση. Φυσικά η άμυνά του παραμένει ευάλωτη, αφού παίζει τόσο ψηλά σε κάθε παιχνίδι.

Τα προβλήματα πλέον εκτός από τον ΠΑΟΚ, δείχνουν να αγγίζουν έντονα και την ΑΕΚ που πέταξε δύο βαθμούς στην Κέρκυρα. Διότι μέχρι να δεχθεί την ισοφάριση θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον άλλη μία φορά για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Ωστόσο ο οργανισμός της Ένωσης μοιάζει να μη μπορεί να πλαισιώσει τον Μάνταλο με 2-3 ακόμα παίκτες που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειες του καλύτερού της ποδοσφαιριστή.

Η νίκη του Ατρόμητου στη Λάρισα έδειξε ότι το διπλό στην Τούμπα δεν ήρθε τυχαία και η ομάδα του Κορακάκη πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα με την αξία της. Βεβαίως η διάρκεια είναι που μετράει γι αυτό και ξαναλέω ότι το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό θα δείξει πράγματα και για τους δύο αντιπάλους.

Η Ξάνθη τέλος, ξόρκισε το κακό στην έδρα της, αφού και νίκη πήρε, αλλά και τρία γκολ έβαλε στις τρεις πρώτες τελικές της προσπάθειες. Κι έχει και άλλο κολλητό ματς στα Πηγάδια υποδεχόμενη την ΑΕΛ.

Μείνετε συντονισμένοι! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.