Ο Γενάρης του 2017 θα κρίνει τη σεζόν!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για τους αγώνες του Ιανουαρίου που θα κρίνουν πολλά στην μάχη του τίτλου.

Για τους εν δυνάμει διεκδικητές του τίτλου ο Ιανουάριος του 2017 θα είναι ένας πραγματικά… κολασμένος μήνας, με 8 αγώνες στο πρόγραμμα και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο!

Ενδέχεται μάλιστα να είναι ο μήνας που θα κρίνει ολόκληρη την υπόλοιπη σεζόν για τις περισσότερες ομάδες τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Ακόμα και για τον Ολυμπιακό που απολαμβάνει μια διαφορά 9 βαθμών από τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη, 10 από τον Πανιώνιο, 11 από την ΑΕΚ και 14 από τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς θα είναι πρωτόγνωρος.

Από τα 8 ματς που έχουν να δώσουν οι ερυθρόλευκοι τα 5 είναι μακριά από το Καραϊσκάκη. Τα 6 αφορούν στο πρωτάθλημα και τα δύο (με τον Άρη) στο κύπελλο.

Για το πρωτάθλημα οι πρωτοπόροι έχουν εντός έδρας μόνο τον Αστέρα και την Ξάνθη και εκτός την Ξάνθη, τον Πλατανιά, τον Αστέρα και τη Βέροια.

Αντίθετα ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός Λεωφόρου με Πλατανιά και Κέρκυρα και έχει στην έδρα του την Κέρκυρα, την ΑΕΚ, τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό, ενώ στο κύπελλο είναι αντίπαλος με τον Κισσαμικό.

Από 4 εκτός έδρας παιχνίδια έχουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Η Ένωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα και παίζει εκτός με Αστέρα, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Ξάνθη.

Ο ΠΑΟΚ έχει στην Τούμπα ΠΑΣ και Λεβαδειακό και εκτός του Λεβαδειακό, την Λάρισα, τα Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. Μάλιστα με την ομάδα του Αγρινίου θα παίξει και στο κύπελλο!

Επειδή η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος έμπλεξε απίστευτα τις αναμετρήσεις και τις μετέφερε στην αρχή του 2017, θα παρουσιαστεί το παράδοξο φαινόμενο των διπλών αγώνων με τους ίδιους αντιπάλους.

Γεγονός που μόνο προβλέψιμο δεν μπορεί να θεωρείται σε σχέση με την έκβαση των αποτελεσμάτων. Οπότε οι εκπλήξεις θα είναι δεδομένα εντός προγράμματος.

Ο Γενάρης του 2017 λοιπόν, δεν θα μοιάζει με κανέναν από τους προηγούμενους. Και θεωρώ σίγουρο πως οι ομάδες που θα ενισχυθούν από τις πρώτες κιόλας ημέρες του, θα έχουν μεγάλο προβάδισμα να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα από εκείνες που ίσως… τρενάρουν τις μεταγραφές τους στις θέσεις που διαπιστωμένα έχουν δείξει αδυναμίες.

Επιπλέον στην εξίσωση της πρώτης τουλάχιστον αγωνιστικής της νέας χρονιάς πρέπει να μπει και η ξεκούραση των ποδοσφαιριστών λόγω των εορτών.

Έτσι ανάλογα με το τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο καθένας τις ημέρες της άδειάς του, θα εμφανιστεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Τέλος, λόγω των συνεχόμενων αγώνων μέσα στον επόμενο μήνα, είναι μάλλον απίθανο να μην υπάρξουν και αλλαγές στους πάγκους των ομάδων! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.