Ο Μάριν, τα πιτσιρίκια και ο αντι-Μπέντο!

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει για τα πρόσωπα που θα ορίσουν το πέρασμα του Ολυμπιακού απ' τον καυτό Γενάρη!

Ο Μάρκο Μάριν που έχει συζητηθεί περισσότερο για τα εξωαγωνιστικά, παρά για τα αγωνιστικά λεπτά του. Βλέπετε για τον Γερμανό είναι μόλις 145 σε τρία ματς και δεν αρκούν για να κριθεί επαρκώς. Ευθύνεται ο ίδιος ή η πιθανή εμμονή του Μπέντο; Άγνωστο. Πάντως το σίγουρο είναι πως η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Ξάνθη πρέπει να ξεκινήσει όχι με τον Λεάλι ή τον Καπίνο, αλλά με τον Μάρκο Μάριν. 

Ο 28χρονος Γερμανός εξέθεσε τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς και διάθεση έδειξε και ρυθμό προλαβε να βρει μέσα σε 11 λεπτά παιχνιδιού και τα πόδια του στη φωτιά έβαλε για το νικητήριο γκολ. Ένα γκολ που μετά τη νίκη του Πλατανιά επί του Παναθηναϊκού, ίσως σημαίνει λιγότερα απ’ όσα σήμαινε το βράδυ της Τρίτης. Είναι όμως ζωογόνο για τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος επιβίωσε σε ακόμα ένα ματς, της μουρμούρας. 

Ο Πορτογάλος κερδίζει απ’ το κοινό μόνο το credit της χρησιμοποίησης των Ελλήνων πιτσιρικάδων, οι οποίοι ανέκαθεν αρέσουν σε κάθε εξέδρα. Οι Μανθάτης και Ανδρούτσος, με τον Ρέτσο να βρίσκεται στο φόντο, καθώς δεν αγωνίστηκε, αλλά και τον Νικολάου να δείχνει ετοιμοπόλεμος, αποτελούν τη σανίδα συμφιλίωσης του Πορτογάλου με την ερυθρόλευκη εξέδρα. Αρκεί να μην «καούν» οι πιτσιρικάδες, αλλά να γίνουν ετοιμοπόλεμα και δουλεμένα μέλη ενός κορμού, σε μια σεζόν που φαντάζει άνετη για τον Ολυμπιακό και ανοικτή σε πειραματισμούς.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθούν τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Ξάνθη, Άρη, Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης μέχρι τις 18 Γενάρη! Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν βαθμολογικές απώλειες. Αν η διοίκηση σκοπεύει να μη φανεί ελαστική απέναντι στον Μπέντο, θα πρέπει να έχει γίνει ήδη κάτι παραπάνω από κρούση στον μελλοντικό τεχνικό των πρωταθλητών! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.