Ένα «Μίλι» διαφορά!

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος μετράει με τη μεζούρα τη διαφορά του Ολυμπιακού απ' τις υπόλοιπες ομάδες και τη βγάζει... ένα "Μίλι"!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σπάσει τον πάγο μέσα στον οποίο τον περίμενε η Ξάνθη στα Πηγάδια και πήρε κεφάλι 12 πόντων απ’ τους διώκτες του. Ματς με τα χαρακτηριστικά της απόλυτης παγίδας καθώς ήταν ένα ραντεβού με μία ικανή ομάδα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο Μπέντο απ’ ό,τι φάνηκε είχε προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, καθώς κατάφεραν με το καλημέρα να επιβάλλουν τον ρυθμό που απαιτούσε το ματς, να ελέξγουν απόλυτα την κατοχή και παράλληλα να παρουσιαστούν πολύ προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι, αφήνοντας ελάχιστους χώρους εξέλιξης αντεπιθέσεων στην Ξάνθη. 

Τη διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού την έκανε σε ακόμα ένα ματς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, γεμίζοντας με σιγουριά και ποιότητα το κενά που είχαν δημιουργηθεί με την απουσία του στο ματς με τον Αστέρα. Καλύπτοντας εξαιρετικά την «box to box» περιοχή ανέβασε επίπεδο τον Ολυμπιακό και το χάρηκε προσωπικά με ένα όμορφο γκολ. Αν ο Σέρβος πάρει το επόμενο διάστημα μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για την αντικατάσταση του. Σε ποιοτική εγρήγορση βρέθηκαν οι Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια, με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε ο Μάριν, αν και δεν ήταν αποτελεσματικός. 

Ο Ιντέγε έδειξε πως δεν χαμπαριάζει απ’ την παραμονή στον πάγκο και χωρίς αμφιβολία είναι το νούμερο ένα στην αιχμή του δόρατος των ερυθρόλευκων, που δεν έχουν πάντα την άνεση χρόνου να περιμένουν το “ξεμπούκωμα” του Καρντόσο. 

Σταθερός πάντα ο Σεμπά με σπουδαία ασίστ στον Ιντέγε, πρωταγωνίστησε με τον Λισγάρα σε μια ανόητη αψιμαχία, που εξελίχθηκε σε αντιαθλητική βεντέτα και στιγμάτισε την ομαλή εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο αμυντικός της Ξάνθης ξέφυγε, το κατάλαβε αργά και ζήτησε προς τιμή του συγνώμη στα αποδυτήρια των Πειραιωτών. 

Η διαφορά του Ολυμπιακού με τους διώκτες του είναι περισσότερη από ένα «μίλι» και η απώλεια του τίτλου φαντάζει αδύνατη, έστω και αν το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου είναι γεμάτο από δύσκολα ματς (και όλα τα ντέρμπι) μακριά απ’ το Φάληρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.