Αυτοκαταστροφικός!

Ο Αμρ Ουάρντα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής Αιγύπτου στην οποία δε συμπεριλήφθηκε, δε σεβάστηκε τον Ατρόμητο και πλέον δύσκολα θα ξαναφορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Το πρωί της Τρίτης ο Χαβιέ Αγκίρε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου για το τελευταίο ματς της προκριματικής φάσης του Κόπα Άφρικα με τον Νίγηρα στην οποία δεν συμπεριλήφθηκε ο Αμρ Ουάρντα. Η Αίγυπτος έχει ήδη προκριθεί στην τελική φάση και θα δώσει και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της με τη Νιγηρία.

Υπό αυτή την ψυχολογία, ο Αιγύπτιος άσος του Ατρόμητου, που δεν κεφαλαιοποίησε την συμμετοχή του στο Μουντιάλ με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όποτε ερχόταν σε επαφή με τη μπάλα αποδοκιμαζόταν από τους φίλους της Ένωσης, γεγονός το οποίο δε μπορούσε να διαχειριστεί, ευρισκόμενος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σε συνδυασμό με την κακή εικόνα του Ατρόμητου αλλά και του ίδιου, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα αρνητικά συναισθήματα που τον διακατείχαν. Κι ενώ από τον Δικέφαλο του βορρά έφυγε χολωμένος για να επιστρέψει στον Ατρόμητο ώστε να “αναγεννηθεί”, για μια ακόμα φορά επέδειξε τάσεις αυτοκαταστροφής.

Η άρση κούπας πρωταθλήματος για πικάρισμα στους οπαδούς της ΑΕΚ (μιας και ανήκει στον ΠΑΟΚ που είναι κοντά στο πρωτάθλημα) ήταν η light εκδοχή της έλλειψης σεβασμού πρωτίστως στον Ατρόμητο και κυρίως στον ίδιο του τον εαυτό. Η heavy εκδοχή ήταν το ποστάρισμα στο instagram πριν καν αναχωρήσει η αποστολή από το ΟΑΚΑ με τη βωμολοχία κατά της ΑΕΚ και την υπενθύμιση των τριών ηττών της από Ατρόμητο, ΠΑΟΚ αλλά και Ολυμπιακό (!!!).

Ακόμα κι αν νουθετήθηκε να το κατεβάσει άμεσα, το κακό είχε γίνει. Ο Αμρ Ουάρντα κατάφερε να θυμώσει ακόμα και τον Νταμίρ Κάναντι. Στον Ατρόμητο δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν καμιά τέτοια συμπεριφορά που επιφέρει έλλειψη σεβασμού σε έναν σύλλογο που προσπαθεί πάντα να έχει ψηλά τον κώδικα των ηθικών αξιών του. 

Ως εκ τούτου είναι πλέον πολύ δύσκολο ο Ουάρντα να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ατρόμητου, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ ώστε να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις, διότι κι εκεί ο Λουτσέσκου του έχει διαμηνύσει ότι δεν υπάρχει χώρος για τον ίδιο στο ρόστερ της ομάδας.

Κι είναι κρίμα για τον MVP του περσινού πρωταθλήματος να μη μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά του, διότι θα μπορούσε να πετύχει πολλά σε προσωπικό επίπεδο αν κατάφερνε να συνεχίσει απρόσκοπτα στον ίσιο δρόμο που τον έβαλε πέρσι ο Ατρόμητος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.