Το “νέο αίμα” του Μαρίνου και ο τίτλος του Μπέντο με την… Κ20

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον απόηχό της.

Ο Ουζουνίδης απαιτεί “μετάγγιση νέου αίματος” στον Παναθηναϊκό και δείχνει να έχει μια σχετική πίστωση χρόνου για να την κάνει, ακόμα κι αν ο Λυμπερόπουλος εμφανίζεται σε ρόλο… πυροσβέστη ζητώντας υπομονή από τους οπαδούς της ομάδας που περικύκλωσαν τα αποδυτήρια μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό.

Μάλιστα ο προπονητής του τριφυλλιού χτυπάει και καμπανάκι κινδύνου ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στα πλέη-οφ. Γεγονός καταστροφικό, αν τελικά συμβεί.  

Την ίδια ώρα ο Ίβιτς, η ομάδα του οποίου έκανε τη νίκη της αγωνιστικής στο Αγρίνιο παίζοντας με 10 παίκτες για πάνω από μία ώρα, ενώ αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο εδώ και δύο μήνες, τονίζει πως “δεν έχουμε πετύχει και τίποτα σπουδαίο ακόμα” και ότι “ο δρόμος είναι μακρύς”.

Τη δική του ισορροπία στην ΑΕΚ επιχειρεί να βρει ο Μανόλο Χιμένεθ, που σαφέστατα δείχνει να στήνει την ομάδα με ορθολογικό τρόπο. Τουλάχιστον πιο ορθολογικό και πιο ποδοσφαιρικό και ταιριαστό στο υλικό της από ότι ο Μοράις. Αλλά συνεχίζει να είναι στο… ψάξιμο. 

Από την άλλη, ο Μπέντο έχει ήδη κάνει την μετάγγιση (που επικαλείται ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟ) στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε σημείο που να μοιάζει ότι παίρνει το πρωτάθλημα με την… Κ20. Διότι χθες έπαιξε και ο Νικολάου, μετά τους Ρέτσο, Ανδρούτσο και Μανθάτη.

Ποιος το φανταζόταν; Μία από τις χρόνιες απαιτήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού (βάλτε επιτέλους να παίξουν τα δικά μας παιδιά) έγινε πραγματικότητα.

Παρ΄ όλα αυτά ο Πορτογάλος δείχνει να μην έχει πίστωση χρόνου επειδή η ομάδα δεν βγάζει μάτια!

Αλήθεια σε ποιο πρωτάθλημα να βγάλει μάτια; Σε αυτό που μετά από 18 αγωνιστικές τον ακολουθούν στη 2η θέση ο Πανιώνιος και η Ξάνθη;

Όταν από τους big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου οι 3 είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, πώς μπορεί ο 4ος της παρέας να “βγάλει μάτια”; Είναι αδύνατο. Απλή διαχείριση κάνει και περιμένει την Ευρώπη.

Εκεί που είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει το χαμηλό επίπεδο των ανταγωνιστών του στις εγχώριες διοργανώσεις. Διότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση (για μια ακόμα σεζόν) στο πρωτάθλημα, κάθε πρόκριση στην Ευρώπη (αν έρθει) θα αποτελεί επιτυχία.

ΥΓ: Το προηγούμενο blog που αφορούσε στη χρησιμότητα του Μιλιβόγεβιτς στον εφετινό Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε και χθες στη Βέροια. Σε μερικές ώρες θα ξέρουμε…  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.