Παζλ προβλημάτων…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και τα προβλήματα, που παρουσιάζουν οι «πράσινοι».

Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό δεν ήταν αναμενόμενο, αν και τα λέγαμε από αυτή τη στήλη ότι όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού έχουν γίνει …ντέρμπι. Ακόμα και αν τελικά οι Πράσινοι κέρδιζαν με …μισό γκολ έναν μετριότατο αντίπαλο, δεν νομίζω ότι θα έκανε μεγάλη διαφορά – πέρα από τη βαθμολογία-  γιατί το πρόβλημα χρειάζεται πολλή δουλειά για να λυθεί…

Δεν είναι κάτι το συγκεκριμένο, πάνω στο οποίο πρέπει να εστιάσουν ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, προκειμένου αυτό το – γεμάτο άγχος – σύνολο να …ξυπνήσει κάποια στιγμή από το λήθαργο και να θυμηθεί ότι είναι …ομάδα. 

Αν ήταν μονάχα θέμα προπονητή, τότε η – σωστή – απομάκρυνση του Στραματσόνι και η – ορθολογική – απόφαση αντικατάστασης του με τον Ουζουνίδη, θα έπρεπε να είχε φέρει – και μακροπρόθεσμα – αποτελέσματα. 

Αν ήταν το κομμάτι της φυσικής κατάστασης το μοναδικό πρόβλημα των Πράσινων, τότε μετά από τόσο μεγάλο διάστημα θα έπρεπε να υπάρχει βελτίωση. Απλά είναι πολλά μικρά κομμάτια που συνθέτουν αυτό το κακοφτιαγμένο παζλ και η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού παραμένει απογοητευτική εδώ και αρκετό καιρό.  

Δεν έχασε ξαφνικά τα τρεξίματα του ο Ζέκα, ούτε ο – MVP στην αρχή της σεζόν – Λουντ, ο – κορυφαίος στα τελευταία ματς – Βιγιαφάνιες και ο – εντυπωσιακός πέρυσι – Μπουμάλ ξέχασαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Όλα είναι στο μυαλό και σε αυτή τη φάση οι Πράσινοι έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια τους, γιατί παραμένουν “κολλημένοι” στο πνευματικό κομμάτι. 

Ενδεχομένως κάποιοι να μην μπορούν να αντέξουν την πίεση που υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και αν όντως γίνεται αυτό, τότε δεν έχουν και το “μέταλλο” για να παίζουν σε αυτό το επίπεδο.

Αυτό που είδα στη Λεωφόρο, ήταν μια ομάδα αγχωμένη και έντεκα παίκτες που έτρεχαν σαν να έχουν …βαρίδια στα πόδια, χωρίς “καθαρή” σκέψη και με επαναλαμβανόμενα “παιδικά” λάθη κόντρα στον Λεβαδειακό που παρατάχθηκε με κύριο στόχο να μη δεχθεί γκολ. Και οι Βοιωτοί τα κατάφεραν, όχι γιατί έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά γιατί οι παίκτες του Τριφυλλιού σπάνια έκαναν κάτι σωστά στο γήπεδο. Ότι γίνεται δηλαδή στα τελευταία παιχνίδια… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.