Δεν έχει λύσεις, αλλά έχει …μέλλον

Ο Νίκος Τζουάννης εξηγεί στο blog του στο novasports.gr, γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει λόγο να χαμογελά...

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ουζουνίδης έχει λόγο για να …χαμογελά. Όχι ασφαλώς για την – αυτονόητη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού οι Πράσινοι είχαν εξασφαλίσει το «εισιτήριο» από το παιχνίδι της Λεωφόρου, αλλά για τα πολλά θετικά που είδε στα Χανιά. 

Αυτοί που έκαναν τη διαφορά στο ματς με τον Κισσαμικό ήταν οι πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν και …άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους. Ο Χατζηγιοβάνης ήταν γεμάτος ενέργεια και διάθεση, πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ταλαιπώρησε αρκετές φορές τους αντίπαλους αμυντικούς και έδωσε λύσεις στην «πτέρυγα» της ομάδας του. Σταθερός και ώριμος στο παιχνίδι του ο Στέφανος Ευαγγέλου, ενώ ο νεαρός Σωτήρης Πίσπας κατάφερε να κάνει ότι δεν …μπορεί από την αρχή της σεζόν ο -κάτι σαν επιθετικός – Ρινάλντι και στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, έβαλε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ. Καλό παιχνίδι και από τον Θοδωρή Μίγγο στα χαφ και η θετικότατη παρουσία των τεσσάρων πιτσιρικάδων στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό είναι ένα χαρμόσυνο μήνυμα για το Τριφύλλι.  

Κέρδος για τους Πράσινους είναι και η άμεση προσαρμογή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. Ασφαλώς και δεν θα χρειαζόταν πολύ χρόνο ο «Κλώνα», όμως έδειξε ότι είναι fit, ορεξάτος και έτοιμος για να δώσει βοήθειες και – κυρίως – ταχύτητα στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού.

Στη λίστα των θετικών μπαίνει και το ευρύ σκορ, αφού οι Πράσινοι «μάτωναν» στα τελευταία παιχνίδια για να πετύχουν γκολ και η άνετη νίκη επί του Κισσαμικού θα δώσει λίγους πόντους ψυχολογίας στους παίκτες του Ουζουνίδη, ενδεχομένως και στον Ολιβιέ Μπουμάλ που σκόραρε μετά από καιρό και…πασχίζει για να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.  

Υ.Γ. Για τα μεταγραφικά, η πολιτική που ακολούθησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού σηκώνει …μεγάλη συζήτηση. Αν και όλοι περίμεναν ενίσχυση του Τριφυλλιού, στη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου οι Πράσινοι είναι περισσότερο αποδυναμωμένοι. Απομένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν στην αγορά των «ελεύθερων» θα βρεθούν κάποιες λύσεις για να καλυφθούν τα πολλά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.