Στην Τρίπολη η …απόδειξη

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο Novasports.gr για την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να “ξυπνάει” από τον παρατεταμένο «λήθαργο» και οι εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια δίνουν ελπίδα στους φίλους του Τριφυλλιού για τη συνέχεια της σεζόν. 

Οι Πράσινοι μετρούν μια τετράδα αγώνων με καλή αγωνιστική εικόνα, ωστόσο τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί με τρεις νίκες και ένα …δυναμικό ημίχρονο στα Γιάννινα. Ασφαλώς και η ψυχολογία του Ουζουνίδη και των παικτών του ενισχύεται με κάθε θετικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα όταν οι νίκες έρχονται άνετα και με πολλά γκολ, όμως το ζητούμενο είναι η διάρκεια στην απόδοση και η βαθμολογική συνέπεια.  

Το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι παιχνίδι …αποδείξεων και οι Πράσινοι καλούνται να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των εκτός έδρας αγώνων στη Σούπερλιγκ (τελευταία νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο στις 11/12), αλλά και να δείξουν ότι οι εμφανίσεις τους στα πρόσφατα ματς δεν ήταν …«φωτοβολίδες».

Η αναμέτρηση έχει δυσκολίες, γιατί ο Αστέρας διαθέτει ποιότητα στη μεσοεπιθετική του γραμμή και δεν νομίζω ότι τα αποτελέσματα του το τελευταίο διάστημα «αντικατοπτρίζουν» τη δυναμικότητα του. Οι Αρκάδες αισθάνονται πίεση, αναζητούν βαθμολογική «ανάσα» και θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σαν να είναι …τελικός. 

Σε αυτό το παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, οι Πράσινοι θα χρειαστεί να δείξουν τα στοιχεία που είχαν στο ματς Κυπέλλου με τους Αρκάδες και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα. Δηλαδή προσήλωση και επιμονή για να πετύχουν το στόχο τους, αγωνιστική πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πάθος για τη νίκη και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε …καλό φεγγάρι και πρέπει να εκμεταλλευτεί και το momentum για να κάνει το επόμενο βήμα.   

Άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούν οι Πράσινοι ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και ο Παναθηναϊκός πρέπει να …τρέξει στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε για να καλύψει το «χαμένο έδαφος». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.