Καλύτερα να μασάς!

O Βασίλης Κωνσταντόπουλος συμβουλεύει όσους μιλούν πολύ, να μασούν περισσότερο!

Πόσο άτιμο άθλημα το ποδόσφαιρο, ξέρει να βάζει στη θέση του κάθε «ειδικό» με τον πιο αναπάντεχο και εκκωφαντικό τρόπο. Έτσι και χθες, πριν τη σέντρα στο Φάληρο, ο Πανιώνιος των πολλών αλλαγών εισέπραττε χολή γιατί φαινομενικά είχε θέσει εντός προγράμματος την ήττα απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Όμως οι «ειδικοί» που προαναφέραμε δεν έχουν πρόσβαση (πολύ θα το ήθελαν) στα αποδυτήρια, εκεί που οι τακτικές και η δυναμικότητα των ομάδων περνούν σε δεύτερη μοίρα, εκεί που συνήθως καθρεφτίζονται οι λόγοι της έξωθεν συμπεριφοράς ενός συνόλου. 

Ο Πανιώνιος βγήκε να παρουσιάσει χωρίς άγχος το παιχνίδι του και ευτύχησε να επιβραβευθεί αρχικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και οριστικά μετά από 90 και κάτι λεπτά. Μια νίκη που θα αύξανε τον ηλεκτρισμό στο πρωτάθλημα, αν δεν είχαν στραβοπατήσει Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Λογικά δεν θα αλλάξει δραστικά κάτι στην έκβαση της κούρσας του τίτλου, ωστόσο σκιαγράφησε εντονότερα τα προβλήματα του Ολυμπιακού.

Ο τίτλος του κειμένου ταιριάζει γάντι και στον προπονητή του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο, ο οποίος μεσοβδόμαδα «ξεσπάθωσε» στην κάμερα των καναλιών Novasports, αμέσως μετά τη νίκη και την πρόκριση επί της Οσμανλισπόρ. Η πρόκριση στο σπίτι της μέτριας τουρκικής ομάδας χωρίς γκολ στο Φάληρο, δεν έκανε πιο αποδοτικό σε ένα βράδυ τον Ολυμπιακό, ούτε φυσικά αποτελεσματικότερο στο να διαχεριστεί το επιθετικό σκέλος αναμετρήσεων όπως αυτή απέναντι στον Πανιώνιο. Ίσως ο Μπέντο θα έπρεπε να περιμένει το αγωνιστικό άθροισμα που θα προέκυπτε και απ’ τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, για να εκφραστεί. 

Ο Πορτογάλος όσο και αν χαίρει της στήριξης Μαρινάκη, δεν έχει αποκτήσει έρεισμα στην εξέδρα και οι μέρες του στον Πειραιά μοιάζουν μετρημένες, εκτός και αν συνεχίσει να κρατάει εις τριπλούν ζωντανή την ομάδα. Λογικά η πρώτη χρονικά απώλεια κούπας θα τον οδηγήσει εκτός Ρέντη. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και ο σύλλογος θα πάρει ανάσα στις 5 Απριλίου! Ο πρώτος επιλαχών σε πιθανή χρήση της λύσης του «ηλεκτροσόκ» είναι ο πάντοτε ο προπονητής και η ερυθρόλευκη τάση λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, της μέτριας απόδοσης και του «φαγώματος» των αγαπημένων παιδιών της εξέδρας, είναι ήδη ισχυρή!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.