Αγόρασε χρόνο!

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος είδε τον Τάκη Λεμονή να αγοράζει χρόνο και ηρεμία με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Η κυνική προσέγγιση της προηγούμενης εβδομάδας απ’ τον Τάκη Λεμονή, αφήνει τον Ολυμπιακό κερδισμένο και του δίνει ψυχολογικό αβαντάζ έναντι των αντιπάλων του εν όψει της συνέχειας του πρώτου γύρου.

Οι Πειραιώτες με το συντηρητικό παιχνίδι τους στο Καμπ Νου κατάφεραν να αποφύγουν τον διασυρμό απ’ την Μπαρτσελόνα (κάτι που θα επηρέαζε ψυχολογικά και επικοινωνιακά τον σύλλογο) και παράλληλα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Λεμονής στη χθεσινή συνέντευξη τύπου «προχώρησε σε rotation» κόντρα στους Μπλαουγκράνα, λίγο πριν την κρίσιμη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ.

Ούτε κυνήγησε, ούτε άφησε το ματς με τους Καταλανούς, προετοιμάζοντας ουσιαστικά την ομάδα του για το κομβικό παιχνίδι κυρίως γοήτρου και λιγότερο βαθμολογικής ουσίας, με τον φορμαρισμένο δικέφαλο του βορρά.

Ο Ολυμπιακός του Λεμονή ήταν συγκεκριμένος και έπαιξε σαν «Ολυμπιακός Οκτώβρη του 2017», μην προσπαθώντας να πουλήσει παιχνίδι υπεροχής στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους του. Μέτρησε τα κουκιά του, ήταν συγκεκριμένος αμυντικά και η συγκυρία ήθελε χθες να αναδειχθεί ο Παπέ Σισέ και να επιστρέψει ο καλός Κώστας Φορτούνης. Θα συνέβαιναν και τα δύο αργά ή γρήγορα!

Η νίκη επιτρέπει στον Λεμονή «αγοράζοντας χρόνο» να προετοιμαστεί με ηρεμία για το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο 57χρονος τεχνικός θα επιστρέψει στο Απόστολος Νικολαϊδης σαν προπονητής του Ολυμπιακού μετά από δέκα χρόνια και το 0-0 της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2007-2008. Ο Λεμονής παραμένει αήττητος εκτός έδρας σε ντέρμπι με το “τριφύλλι”. 

Το φετινό συναρπαστικό πρωτάθλημα είναι ήδη προφανές πως θα κριθεί στη διάρκεια των συνόλων και στο βάθος των ρόστερ. Όσο οι διεκδικητές του τίτλου αισθάνονται άβολα με τους τίτλους «πρωτοπόρος», «φαβορί» κλπ., κάνοντας εκατέρωθεν δώρα, ο Ολυμπιακός βρίσκει κάτι σαν προβάδισμα, καθώς η παντοκρατορία των περασμένων ετών τον έχει ψήσει στη μοναξία της κορυφής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.