Τα… τούρμπο αμόλησαν καλούμπα!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για τους τέσσερις παίκτες που έκαναν την διαφορά σε Τούμπα και Καραϊσκάκη στα χθεσινά ματς με Ατρόμητο και Άρη.

Στην Τούμπα ήταν οι Σέρτζιο Ολιβέιρα και Τσούμπα Άκπομ και στο Καραϊσκάκη οι Γιώργος Μασούρας και Ντανιέλ Ποντένσε.

Ναι, αυτά ήταν τα τέσσερα… τούρμπο που έκαναν τη διαφορά στους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ποδοσφαιριστές με μεγάλη «έκρηξη» στο παιχνίδι τους, δύναμη και άνεση να αλλάξουν κατεύθυνση ενώ κινούνται στο γήπεδο, με ή χωρίς την μπάλα μπερδεύοντας κάθε αντίπαλο.

Μιλάμε για τους απόλυτους πρωταγωνιστές που ενώ ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί σε μεγάλο βαθμό, θα συμβάλουν στην άτυπη μονομαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για την καλύτερη επίθεση.

Ο Άκπομ μετράει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 1068 λεπτά συμμετοχής και ο Ολιβέιρα δύο γκολ σε 5 τελικές και μόλις 291 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη ο Μασούρας έχει 3 γκολ (και άλλα 6 με τον Πανιώνιο) σε μόλις 360 λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Ποντένσε ανέβηκε στα 5 γκολ και 6 ασίστ σε 22 αγώνες.

Σήμερα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από 51 γκολ στην επίθεση, έχοντας αφήσει την ΑΕΚ πίσω κατά 14 τέρματα.

Ειδικά μετά την διακοπή των Χριστουγέννων σκοράρουν κατά… ριπάς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει 30 γκολ και ο δικέφαλος 27 γκολ σε 10 αγώνες ως τώρα. 

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε για λίγα λεπτά μετά το πέναλτι του Βιεϊρίνια που απέκρουσε ο Θεοδωράκης, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον τρόπο να πάρει την 21η νίκη του κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο από την αρχή του αγώνα, αλλά ο Άρης δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες του. Αντίθετα, τις έκανε ο Ολυμπιακός που για πρώτη φορά σκόραρε 4 γκολ σε 7 τελικές προσπάθειες!

Το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του τίτλου μπορεί να έχει περιοριστεί, αλλά όπως φαίνεται τα… πολυβόλα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα δώσουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς στην επίθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.