Μήπως ήρθε η στιγμή για rotation;

O Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την διαχείριση του ρόστερ του Πανιώνιου εν' όψει της συμμετοχής στα πλέι - οφ.

Ο Πανιώνιος σ’ έναν ακόμα αγώνα στην φετινή Σούπερ Λιγκ ήταν ουσιαστικός και αποτελεσματικός. Για σχεδόν μία ώρα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κόντρα στον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας δύο γκολ με Μασούρα και Μπεν και χάνοντας άλλα δύο με τον Γεσίλ. 

Δεν “καθάρισε” το ματς και η ομάδα του Περιστερίου πίστεψε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι ειδικά μετά το γκολ του Ντιγκινί. Όπως και να ‘χει οι “κυανέρυθροι” κράτησαν τους βαθμούς της νίκης και πλέον απέχουν μόλις μία νίκη από τη μαθηματική εξασφάλιση της παρουσίας στα πλέι οφ. Αν και αυτή μπορεί να επιτευχθεί και με συνδυασμό αποτελεσμάτων των ομάδων που διεκδικούν την 5η θέση. 

Η πραγματικότητα πάντως δείχνει πως ο Πανιώνιος θα είναι για δεύτερη διαδοχική χρονιά στα πλέι οφ. Αυτό θεωρώ πως είναι απίθανο ν’ αλλάξει. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως θα πρέπει να παραδειγματιστούν από την περυσινή παρουσία στα πλέι οφ. Εκεί όπου από τη 2η αγωνιστική και έπειτα οι παίκτες είχαν αρχίσει να παρουσιάζουν έντονα σημάδια κόπωσης. 
Εκτίμησή μου είναι πως ο Μιλόγεβιτς από εδώ και στο εξής θα πρέπει να ενεργοποιήσει και τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ του Πανιωνίου και να δώσει ανάσες σε παίκτες που από την αρχή του πρωταθλήματος τρέχουν ακατάπαυστα. Εννοείται πως μιλάμε πάντα για ελεγχόμενο rotation. 

Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Βλάχος, Οικονόμου, Μπεν και Ρισβάνης έχουν όλοι πάνω από 2.000 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Είναι από τους πρωταγωνιστές της ξέφρενης πορείας. 

Ίσως θα έπρεπε να μπει στο μυαλό των ανθρώπων το ενδεχόμενο να πάρουν ανάσες προκειμένου να είναι φρέσκοι στα πλέι οφ. Επίσης, ν’ αποδείξουν οι αναπληρωματικοί αν αξίζουν μία θέση στο ρόστερ… Σαββίδης, Καθάριος, Ταπόκο, Πλιάτσικας, Μπάλλας είναι παιδιά που περιμένουν τη δική τους ευκαιρία για να αποδείξουν ότι μπορεί να τους υπολογίζει ο Μιλόγεβιτς. 

Όλα τα παραπάνω είναι μια προσωπική εκτίμηση, καθώς ο Σέρβος τεχνικός είναι αυτός που έχει την καλύτερη εικόνα από τις προπονήσεις και την κατάσταση των παικτών. Όμως επειδή υπάρχουν μπροστά 10 ακόμα αγωνιστικές (4+6) η ομάδα θα χρειαστεί και ανάσες και φρεσκάρισμα! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.