Η μεγάλη ευρωπαϊκή ευκαιρία του Ολυμπιακού

Ο Παντελής Λώλης γράφει στο προσωπικό του blog για τη μεγάλη ευκαιρία που έχει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο, στο γυναικείο βόλεϊ.

Η ώρα της κούπας έφθασε λοιπόν. Ο Ολυμπιακός, Μεγάλο Σάββατο, καλείται επί Τουρκικού εδάφους να δείξει πόσο Μεγάλη ομάδα. Καλείται να αποδείξει αν αντέχει στα δύσκολα και εκτός έδρας, όπως το απέδειξε εντός με την ανατροπή του στο Ρέντη την Μεγάλη Τετάρτη. Ο φετινός Ολυμπιακός έχει στα χερια του την μεγαλύτερη ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Χωρίς Ιταλική ομάδα στο δρόμο του, έχοντας αποκλείσει Ρωσίδες, με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη με ανατροπή στον Πειραιά, δείχνει απόλυτα έτοιμος για την ευρωπαϊκή του υπέρβαση. Η Μπούρσα έδειξε τις δυνατότητες της στο Ρέντη. Δεν είναι η άτρωτη ομάδα αλλά αν της δώσεις το δικαίωμα σε τελειώνει πριν το καταλάβεις, όπως δηλαδή έγινε στα πρώτα δύο σετ του πρώτου τελικού. Κλειδί για την εμφάνιση του Ολυμπιακού θα αποτελέσει η ηρεμία στην πίσω ζώνη και το καθαρό μυαλό της Χριστοδούλου.

Αν ο Ολυμπιακός βγάλει υποδοχή και η αρχηγός μοιράσει τη μπάλα, όπως την μοίρασε στα τρία τελευταία σετ του πρώτου τελικού, τότε την Κυριακή του Πάσχα, στις 12 το μεσημέρι, αφήστε το αρνί και υποδεχθείτε τις Κυπελλούχες Ευρώπης στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Θα έχει τρομερή τύχη για την κούπα ο Ολυμπιακός αν συμβούν ταυτόχρονα τα δύο παραπάνω. Γιατί επιθετικά ο Ολυμπιακός έχει πιο αξιόπιστες λύσεις από την Μπούρσα. Απλά θα χρειαστεί υπομονή και πίστη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.