4 μήνες και 5 μέρες μετά!

Ο Τάσος Δουβίκας έσπασε το δικό του ρόδι στη Superleague και τέσσερις μήνες μετά την πρώτη του υπόσχεση!

Ήταν 21 Ιουλίου όταν ο Αστέρας Τρίπολης δημοσίευε αυτό το video στον λογαριασμό του στο youtube, για να περάσει στα ψιλά της επικαιρότητας.

Ο Τάσος Δουβίκας υπέγραφε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και έδινε υπόσχεση για πολλά γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης. Με τους Αρκάδες να έχουν στο ρόστερ Μανιά και Γκοντό, οι ευκαιρίες που αναλογούσαν στον νεαρό επιθετικό ήταν ελάχιστες. Κι όμως ο γεννημένος τον Αύγουστο του 1999 Δουβίκας (ναι 30+ φίλε, πλέον είναι επαγγελματίες τα παιδιά που δεν πρόλαβαν τον Ζιντάν να παίζει μπάλα!) πήρε τόσο από Βεργέτη, όσο και απο Παντελίδη αρκετά λεπτά συμμετοχής. Η διοίκηση της ομάδας τον θεωρεί “ασημικό” και ως τέτοιο του συμπεριφέρεται. 

“Πάντα στηρίζω όσους δουλεύουν” είπε στην κάμερα της Nova ο Σάββας Παντελίδης για τον νεαρό φορ, ρίχνοντας τους τόνους μετά το πρώτο του γκολ στη Superleague κόντρα στον Λεβαδειακό, δείχνοντας μέσω της δύσκολης αλλά και αυτονόητης οδού της σκληρής δουλειάς τον δρόμο για την επιτυχία. 

Είναι αλήθεια πως το γκολ του έλειπε μετά από εννιά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στα αχαρτογράφητα νερά της κορυφαίας κατηγορίας. Τον συνόδευε η φήμη του ταλαντούχου επιθετικού, αλλά είχε μόνο την κοψιά και το σουλούπι. Κόντρα στον Λεβαδειακό σκόραρε και πέταξε από πάνω του το βάρος του πρωτάρη. Έσπευσε να αγκαλιάσει τον… μεγάλο αδερφό Ιγκλέσιας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη δημιουργία του γκολ. 

Η διοίκηση του Αστέρα ήδη δέχεται τις πρώτες “δορυφορικές” κρούσεις, κατασκοπικές, μανατζερικές επισκέψεις στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τα μάτια του Δουβίκα. Όμως οι άνθρωποι του συλλόγου της Αρκαδίας γνωρίζουν καλά αυτό το παιχνίδι και το πωλητήριο είναι ήδη τσουχτερό. Οι Αστεριανοί έχουν μοσχοπουλήσει στο παρελθόν Φορτούνη, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις και Ράγιος και η τιμή εκκίνησης για την αγορά του Δουβίκα ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ. 

Σας αφήνω με ένα απολαυστικό video. O Τάσος Δουβίκας οργιάζει με την U13 του Παναθηναϊκού πριν από έξι χρόνια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.