Με συνέπεια θα έρθει και η κούπα για τον Ολυμπιακό

Ο Παντελής Λώλης κάνει τον απολογισμό μιας εξαιρετικής ευρωπαϊκής χρονιάς για το βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας από το blog του στο novasports.gr τι πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκες για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου την επόμενη χρονιά.

Η δεύτερη θέση στην ευρωπαϊκή φετινή διαδρομή του Ολυμπιακού σίγουρα αποτελεί το καλύτερο παράσημο στην ιστορία του τμήματος. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια εύρυθμης λειτουργίας και στην δεύτερη αξιόλογη απόπειρα Ευρωπαϊκής διάκρισης ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τα όρια του. Άπλωσε τα …πόδια του μακρύτερα, πιθανότατα από ότι μπορούσε, και έκανε αυτό που στην αρχή της σεζόν έμοιαζε για πολλούς με όνειρο. 

Δεν είναι εύκολο για ομάδα που παίζει με συγκεκριμένο μπάτζετ, που δεν αγγίζει καν αυτά των Τουρκικών ή των Ιταλικών ομάδων, να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλοπάτι Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επίσης δεν μπορεί μια ομάδα, με το …καλημέρα σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, άπειρη ουσιαστικά, να καλείται σε μια πολύ δύσκολη έδρα κα κερδίζει μια καλύτερη και πιο έμπειρη αντίπαλο όπως είναι η Μπούρσα. Το έκανε με απίστευτη ανατροπή στο Ρέντη, ήταν πολύ δύσκολο να το επαναλάβει στην Προύσα. Και για αυτό που έκανε αυτή η ομάδα πρέπει όλοι όσοι την δημιούργησαν και την στήριξαν να είναι υπερήφανοι.

Αυτό όμως που για μένα θα έχει μεγαλύτερη ακόμη αξία από την φετινή εκπληκτική χρόνια είναι να μπορέσει ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει την ομάδα εκείνη που θα έχει συνέπεια στην Ευρώπη. Αν μπορεί κάθε χρόνο να φλερτάρει με τη ευρωπαϊκή κορυφή τότε να είστε σίγουροι ότι θα έρθει και η κούπα. Απλά θα χρειαστεί στήριξη στα δύσκολα. Με τον ελληνικό κορμό της ομάδας να μην αλλάζει αλλά πιθανότατα να ενισχύεται κιόλας, και με πιθανή προσθήκη κάποιας ξένης που θα κάνει την διαφορά, ο Ολυμπιακός μπορεί το 2018 να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτός ο Ολυμπιακός αποτελεί την όαση στο συννεφιασμένο ελληνικό βολεικο σκηνικό και πρέπει να έχει συνέχεια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.