Για κάποιους αγγαρεία, για άλλους ευκαιρία

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παναχαϊκή.

Η υπόθεση – πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είχε λίγο – πολύ κριθεί για τον Παναθηναϊκό. Επομένως το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ήταν μια σπάνια ευκαιρία για να τεστάρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης αρκετούς παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής και να δοκιμάσει κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του. 

Οι Πράσινοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στην Παναχαϊκή, σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι – και τούτη τη φορά απέναντι σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας – δεν πέτυχαν το στόχο νίκης, ενώ η εικόνα του Παναθηναϊκού στην Πάτρα ήταν μέτρια. 

Πάντως κάποιοι παίκτες αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους στο ματς με την Παναχαϊκή. Ο Δώνης ξεχώρισε για την προσπάθεια του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Χατζηγιοβάνης ήταν δραστήριος (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) και μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Χίλιεμαρκ, ενώ ο ταλαντούχος Εμμανουηλίδης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πήρε πρώτη…γεύση από επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Σε δεύτερο συνεχόμενο ματς αγωνίστηκε η ίδια αμυντική γραμμή (Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα) και αυτή τη φορά φάνηκε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία στα μετόπισθεν, ενώ ο Βλαχοδήμος έκανε θετική εμφάνιση και σημαντικές επεμβάσεις σε κάποια σημεία του αγώνα. 

Ο …εργάτης Λουντ ήταν σε άλλο ένα παιχνίδι στη λίστα των διακριθέντων. Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ σκόραρε το μοναδικό τέρμα του Τριφυλλιού, πήρε πρωτοβουλίες και ήταν ιδιαίτερα κινητικός, ωστόσο έκανε – σε άλλο ένα ματς- πολλά αβίαστα λάθη στο παιχνίδι του. Ο Ρέις …πάλεψε στη μεσαία γραμμή, ενώ ο νεαρός Πίσπας δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρει τον τρόπο για να προβληματίσει την άμυνα των γηπεδούχων. 

Στη μικρή λίστα των θετικών μπαίνει η πρώτη εμφάνιση του Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από συνεχείς τραυματισμούς και πήρε λεπτά συμμετοχής, ενώ στα αρνητικά – πέρα από την μέτρια εμφάνιση αρκετών παικτών – ήταν ο τραυματισμός του Άλτμαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.