Εν μέσω καταιγίδας …

Τα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα – και – για τον ΠΑΟΚ, μετά την παρένθεση του Κυπέλλου, με δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας αγώνα, καθώς μετά τη Νέα Σμυρνή ο «Δικέφαλος» δοκιμάζεται στα Πηγάδια κόντρα σ’ έναν από τους πλέον κακούς του «δαίμονες», την Ξάνθη. Εκεί, σ’ έναν αγώνα που για πλείστους όσους λόγους μοιάζει … οριακός, έχει μεταθέσει πλέον τις ελπίδες του ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να βρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη. Σαφώς και μόνον εύκολη υπόθεση δεν είναι μια τέτοια αποστολή, απέναντι σε μια συμπαγή ομάδα, που αγωνίζεται δίχως άγχος, διαθέτει καλή ψυχολογία μετά και τους επτά βαθμούς που μετράει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, εκ των οποίων οι δυο μακριά από την έδρα της.
 
Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ της άκρατης υπερβολής, είτε θετικής είτε αρνητικής, τα προβλήματα εσχάτως πολλαπλασιάστηκαν. Πλεόν ο Κάμπος είναι εκτός ως τραυματίας, όπως επίσης κι ο Πρίγιοβιτς. Ο Λέοβατς έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας δηλώνοντας αδυναμία στην πίεση, ο Ζαμπράνο έμεινε εκτός αποστολής και μένει να φανεί αν κι αυτός βαδίζει στα χνάρια του Κροάτη, αλλά όχι κατόπιν δικής του επιλογής, ο Μαουρίσιο δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον αγώνα, ο Λεβέκ θα υποβληθεί σ’ επέμβαση που θα τον διατηρήσει εκτός δράσης για άλλους τρεις μήνες, ενώ εκτός παραμένουν οι Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Κάτσε, Μυστακίδης. Εκ των πραγμάτων οι αλλαγές θα είναι αρκετές, καθώς επιστρέφει ο Μπίσεσβαρ, ενώ ο Πέλκας μετείχε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό.
 
Ισως από τα ελάχιστα πράγματα που δεν αλλάζουν είναι ο σχηματισμός, ήτοι 4-2-3-1. Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει, για τη θέση του τερματοφύλακα όπου για πρώτη φορά μένει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει ο Ρέι αλλά ο Πασχαλάκης, ο οποίος παρεπιμπόντως φέρεται να έχει υπογράψει διετή επέκταση του μονοετούς συμβολαίου του. Πιο σίγουρα μοιάζουν τα πράγματα στην αμυντική γραμμή με τους Μάτος – Βιεϊρίνια στα άκρα δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και με τους Βαρέλα – Κρέσπο στο κέντρο αυτής. Δυο αμυντικά χαφ, Τσίμιροτ και Κάνιας, ενώ μεσοεπιθετικά ο ακλόνητος στον άξονα Ελ Καντουρί αναμένεται να έχει δεξιά του τον Λημνιό, αριστερά τον Πέλκα και μπροστά του τον Κουλούρη. Οι οριστικές επιλογές του κ. Λουτσέσκου, που επιστρέφει στον τόπο όπου αγάπησε κι αγαπήθηκε όσο λίγοι, θα γίνουν γνωστές περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
Υπενθυμίζεται πως η Ξάνθη έχει διαθέσει δυόμιση χιλιάδες εισιτήρια για τους φίλους του «Δικεφάλου», αν κι η Αστυνομία έχει απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση. Αυτό πάντως που τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι η ανάγκη να υπάρξει ανάλογη υποδειγματική συμπεριφορά από όσους βρεθούν στο γήπεδο με την αντίστοιχη της Νέας Σμύρνης, αποφεύγοντας το άναμμα έστω και του ενός πυρσού, σε μια μέρα με άκρως αρνητική πρόβλεψη για τις καιρικές συνθήκες. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους …. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.