Στόχος (και) το κύπελλο

Παραδοσιακά ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια δίνει μεγάλη βαρύτητα στο κύπελλο και φέτος δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για τη νίκη των Περιστεριωτών στην Τρίπολη.

Η πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα «τρελαίνει» κόσμο. Τα ρεκόρ σπάνε το ένα μετά το άλλο και τα όνειρα δεν απαγορεύονται για κανέναν. Ρεαλιστικά όμως όπως λένε στο Περιστέρι πατώντας γερά με τα δύο πόδια στο έδαφος, ο Ατρόμητος θέλει την έξοδο στην Ευρώπη.

Θέλει όμως και την διάκριση στο κύπελλο. Τον θεσμό που δίνει το δικαίωμα σε μια ομάδα του βεληνεκούς των κυανόλευκων να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Έναν τίτλο. Αυτό απάντησε άλλωστε ο Λαζαρίδης στην κάμερα της NOVA όταν ρωτήθηκε τι εύχεται για το 2018 για την ομάδα του.

Σίγουρα η απάντηση μπορεί να έχει διπλή ανάγνωση μιας και ο Ατρόμητος είναι μέσα και στους δύο στόχους, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο γενικός αρχηγός της ομάδας στο μυαλό του κατά βάση είχε το κύπελλο. Με αυτό το σκεπτικό πήγε άλλωστε η ομάδα στην Τρίπολη και έφερε την πρώτη αποστολή εις πέρας.

Παρά τα προβλήματα, με τους τραυματισμούς των Ντάουντα και Μανούσου να προδίδουν επιθετικό πρόβλημα. Ενώ στην θέση ένα επέστρεψε για αγώνα κυπέλλου ο Μίρκοβιτς αντί του εντυπωσιακού φέτος Γιαννιώτη. Ο Κάναντι όμως το είχε δει το έργο. Παρέταξε την ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου στην Κέρκυρα.

Τρεις στόπερ (επιπέδου NBA), Κιβρακίδης, Γιαννούλης τις πλευρές, Μάντσον (που επέστρεψε αντί του Κυριακίδη και Μπουσουλάτζιτς στο κέντρο του γηπέδου, Βασιλακάκης δεκάρι, Ντιγκινί και Ουάρντα στην επίθεση. Χωρίς κλασικό φορ έπαιξε ο Ατρόμητος αλλά με κύριο χαρακτηριστικό του την κινητικότητα (mobility) κατάφερε να μπει νωρίς μπροστά στο σκορ. Τεράστιο επίτευγμα για εκτός έδρας παιχνίδι σε διπλά ματς κυπέλλου.

Με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν από ένα γκολ ακόμα, ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε. Πλέον μένει να δούμε ποιες αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που οι ίδιοι έχουν «χτίσει» στο Περιστέρι τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.