Εποχές «Αδαμίδη – Δημητρέλλου» στο τριφύλλι!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Παναθηναϊκό με τις αποχωρήσεις και τη θέση του Βασίλη Κωνσταντίνου στην επόμενη ημέρα του «τριφυλλιού».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πρέπει να σκεφθεί σοβαρά αν θα παραμείνει στο πόστο του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνδέοντας το όνομά του με ένα ενδεχόμενο… κάζο (σ.σ. βάλτε εσείς ότι θέλετε δίπλα στη λέξη «κάζο») της ιστορικής ομάδας ή θα παραιτηθεί για να διασώσει πρώτα την υστεροφημία του και μετά να ανοίξει τον δρόμο σε κάποιους άλλους που ίσως θελήσουν να ασχοληθούν με το τριφύλλι.

Διότι το να εμφανίζεσαι ως πρόεδρος σε μια ομάδα που αδυνατεί να διαχειριστεί τα βασικά της περιουσιακά στοιχεία, που είναι οι ποδοσφαιριστές της, φανερώνει εκτός από αδυναμία και έλλειμμα σεβασμού προς το σύλλογο.  

Οι τελευταίες περιπτώσεις Κουτρουμπή και Χουλτ είναι χαρακτηριστικές. Τον Κουτρουμπή δεν τον θέλεις στην ομάδα, αλλά αντί να βρεις ένα οποιονδήποτε τρόπο να τον πουλήσεις έστω και 1.000 ευρώ τον διώχνεις με τις… κλωτσιές και τον υποχρεώνεις να κάνει προσφυγή και να σου φορτώσει το ταμείο με ένα αρκετά σεβαστό ποσό…

Ενώ τον Χουλτ, που υπολογίζεις να τον δώσεις με μεταγραφή τον Ιανουάριο για να πάρεις την όποια οικονομική ανάσα, τον αφήνεις απλήρωτο με αποτέλεσμα να καταθέσει κι αυτός προσφυγή, να κερδίσει την ελευθερία του και να ανέβει μάλλον προς Θεσσαλονίκη μεριά και τον ΠΑΟΚ χωρίς το παραμικρό όφελος.

Μιλάμε δηλαδή για διαχείρηση εποχών Αδαμίδη –  Δημητρέλλου στην ΑΕΚ, τότε που ο Τζιμπούρ και ο Μανωλάς πήγαν στον Ολυμπιακό χωρίς η Ένωση να εισπράξει ευρώ για μετακινήσεις που σε φυσιολογικές εποχές θα στοίχιζαν εκατομμύρια.

Θυμίζω ότι ο Γαλλοαλγερινός έκανε καριέρα με 39 γκολ σε 56 συμμετοχές στους ερυθρόλευκους, ενώ ο Μανωλάς μετά από 49 ματς με τον Ολυμπιακό πουλήθηκε στη Ρόμα αντί 12 εκατομμυρίων.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου λοιπόν, κινδυνεύει σοβαρά να συνδέσει το όνομά του αρχικά με την απώλεια παικτών που αντί να φέρουν χρήματα στην ομάδα θα την χρεώσουν ακόμα περισσότερο και μετά με την μάχη του δευτέρου γύρου για την αποφυγή του υποβιβασμού!

Γιατί ναι μεν ο Ουζουνίδης δεν θέλει να συζητά τέτοιο ενδεχόμενο, μπορεί ο Κουρμπέλης να λέει ότι είναι «ντροπή» να του θέτουν τα media τέτοιες ερωτήσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει ακόμα πιο σκληρή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός αυτή την δύσκολη περίοδο της ιστορίας του δεν χρειάζεται τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά τον… Άγιο Βασίλη που θα αφήσει στο Κορωπί όχι ένα, αλλά πολλά – πολλά δώρα για να βγει από οικονομικό αδιέξοδο που του δημιούργησε ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Και πάλι “παίζεται” αν θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που του προκύπτουν σε καθημερινή (πλέον) βάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.