Off mode

O Γιαννίκος Δούσκας γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα του Ολυμπιακού από την Γκραν Κανάρια.

Στο ταξίδι για τα Κανάρια Νησιά ο Ολυμπιακός δεν έβαλε στη βαλίτσα του το φορτιστή. Low battery. Το ερώτημα προκύπτει αβασάνιστα: τα γκάζια με την Μπάγερν Μονάχου ήταν ο επιθανάτιος ρόγχος; Μένει να φανεί. Πλέον για πρώτη φορά στη σεζόν, στην αριστερή στήλη της βαθμολογίας της Euroleague, δίπλα στους «Ερυθρόλευκους», υπάρχει το νούμερο 9. Εκτός play off. Πάει να πει πως δεν ορίζει απολύτως τη μοίρα του.

«Ήταν λάθος εβδομάδα για εμάς να κάνουμε το ταξίδι στην Γκραν Κανάρια» δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Στην άλλη πλευρά του παρκέ ο Μαγγελάνος κι ο Κολόμβος σε συσκευασία του ενός. Όταν θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της Euroleague, οι νησιώτες θα έχουν διανύσει περισσότερα από 110.000 χιλιόμετρα. Το δικό τους αυτοκίνητο είναι στο πέμπτο σέρβις, όταν οι υπόλοιποι είναι στο ταμείο για να πληρώσουν το δεύτερο. Κι όμως στο χθεσινό παιχνίδι, το ρεζερβουάρ της ομάδας που παλεύει για την παραμονή της στη Liga Endesa –την Κυριακή μεταβαίνει στο υψόμετρο της Ανδόρρας- φαινόταν γεμάτο. Στην πραγματικότητα μισοάδειο είναι. Σαρξ ασθενής, ωστόσο πνεύμα πρόθυμον για να το αντιστρέψω. Πάθος, ένταση, διάθεση, τσαμπουκάς.

Τα ισπανικά γήπεδα είναι κατηφορικά. Ο Έρικσον είναι σουτέρ και περιμένει τέτοιες βραδιές για να δικαιολογήσει το ψωμί του. Όταν σε βρει μπόσικο, δεν θα σε λυπηθεί. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που το ματς θύμιζε «άνδρες εναντίον εφήβων» σε επίπεδο ενέργειας. Το όποιο πλάνο πήγε στράφι. 

 «Βγάλτε από οποιαδήποτε ομάδα τα δύο βασικά της γκαρντ, να δούμε τι θα κάνει» προσέθεσε ο Αμερικανοϊσραλινός. Το προηγούμενο βράδυ η –δίχως τους Σενγκέλια, Γκρέιντζερ, Τζάνινγκ, Γαρίνο- Μπασκόνια ανέτρεψε διαφορά 23 πόντων. Αντέδρασε, πάλεψε, είχε μέταλλο. Sorry κόουτς, αλλά αυτό δεν μπορεί να οφείλεται μόνο στην απουσία Σπανούλη-Στρέλνιεκς. Εδώ και χρόνια στα ευρωπαϊκά παρκέ, μια από τις μεγαλύτερες σταθερές ήταν η φράση «ο Ολυμπιακός σου βγάζει την ψυχή, ό,τι και να γίνει». 

Πέραν των εσωτερικών θεμάτων του Ολυμπιακού, από το body language τις περισσότερες φορές βγαίνει κρυστάλλινη φωτογραφία. Προπονητής κάτι μεταξύ απογοητευμένου και πελαγωμένου. Παίκτες που δεν βγάζουν χαρά κι απόλαυση στο παρκέ. Εν συνόλω, οργανισμός φουρτουνιασμένος σε πέλαγος ανοικτό, μακριά από το μόνιμο καλοκαιράκι των Κανάριων Νήσων. Λογικό η regular season να γίνει irregular…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.