Η ευκαιρία του Χουτεσιώτη

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά. Ήταν και ένα τεστ για τον 23χρονο τερματοφύλακα, για το βαθμό ετοιμότητάς του. Χωρίς καμία υπερβολή, η συνολική παρουσία του στην αναμέτρηση των Χανιών ήταν εξαιρετική, αποδεικνύοντας πως άξιζε της εμπιστοσύνης του προπονητή του.

Πρόκειται για ένα γκολκίπερ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων». Εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα το 2014 και έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στις 3 Απριλίου του 2016, στον αγώνα με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη. Αυτή είναι και η μοναδική παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα. Στο κύπελλο συμπλήρωσε τρεις, αφού έπαιξε πέρσι σε δύο αγώνες.

Μόνο εύκολο δεν είναι για τον τρίτο γκολκίπερ να βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις  της θέσης κάτω από την εστία των «Πειραιωτών». Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης τα κατάφερε σε μία περίοδο κατά την οποία έχει προαχθεί σε δεύτερο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, μετά τις εξελίξεις με τον Στέφανο Καπίνο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Χουτεσιώτης έχει μόνο συμπάθειες εντός των τειχών της ομάδας του Πειραιά. Παράλληλα, διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του στις προπονήσεις. Την ευκαιρία που του έδωσε ο Τάκης Λεμονής, την αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο. Ισως το ματς στον Πλατανιά να γίνει μία νέα αφετηρία της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.