Δε σταματούν να τρέχουν

Ο Αποστόλης Λάμπος βγάζει το καπέλο στους έντεκα ποδοσφαιριστές της Superleague που για ένα ολόκληρο γύρο δε σταμάτησαν να τρέχουν παίζοντας όλα τα λεπτά των αγώνων!

Ο Αποστόλης Λάμπος βγάζει το καπέλο στους έντεκα ποδοσφαιριστές της Superleague που για ένα ολόκληρο γύρο δε σταμάτησαν να τρέχουν παίζοντας όλα τα λεπτά των αγώνων!

Από τους 385 ποδοσφαιριστές της Superleague μόλις οι έντεκα έχουν αντέξει να παίξουν όλα τα λεπτά συμμετοχής που αναλογούν στις 15 πρώτες αγωνιστικές. Οι πέντε είναι τερματοφύλακες ενώ μόλις έξι έχουν αντέξει αγωνιζόμενοι σε άλλες θέσεις. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι ακούραστοι τύποι.

Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Ξάνθη)
Ο τερματοφύλακας της αρκιτικής ομάδας αποτελεί άλλο ένα λαχείο που βγαίνει στην συγκεκριμένη ομάδα  ηοποία έχει χτίσει μια εντυπωσιακή παράδοση στη θέση ένα.

Κώστας Γιαννούλης (Αστέρας Τρίπολης)
Τον ασταμάτητο έχει ο Γιαννούλης ο πρεσβύτερος ο οποίος δεν σταματά να ανεβοκατεβαίνει στην αριστερά πτέρυγα της ομάδας της Αρκαδίας.

Σουλεϊμάν Όμο (Λαμία)
Σαν το παλιό καλό κρασί ο τίμιος Όμο προσφέρει σε όποια ομάδα κι αν έχει αγωνιστεί και συνεχίζει να το κάνει και στη Λαμία χωρίς να έχει χάσει λεπτό.

Μλάντεν Μπόζοβιτς (ΑΕΛ) 
Ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας έχει αποδεχτεί λίρα 100 για την ομάδα της Λάρισας η οποία εν πολλοίς οφείλει το ντεμαράζ της στον γκολκίπερ της.

Γιώργος Αθανασιάδης (Αστέρας Τρίπολης)
Άλλος ένας βιονικός τερματοφύλακας, ο Αθανασιάδης που κάνει όνειρα Εθνικής, βοηθά τα μέγιστα τον Αστέρα να βρεθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, στις θέσεις Ευρώπης.

Γιάγια Μπανανά (Πανιώνιος)
Ο στόπερ της πλατείας έχει παίξει σε όλα τα ματς, χωρίς να είναι αλάνθαστος, αλλά αποτελεί μια σταθερά στην άμυνα του Πανιωνίου και την πορεία Ευρώπης της ομάδας του Γρηγορίου.

Ιβάν Τσόβιτς (Απόλλων)
Αν δεν ήταν ο Κροάτης γκολκίπερ ίσως ο Απόλλων έκανε παρέα στον Πλατανιά ακόμα πιο κάτω στη βαθμολογία. 

Ροζέρ Επασί (Λεβαδειακός)
Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού είναι ο MVP των Βοιωτών για τον πρώτο γύρο και ήδη το όνομά του έχει μπλεχτεί σε μεταγραφικά σενάρια. Μόνο έτσι θα χάσει το απόλυτο των λεπτών σε μια ομάδα.

Μοχάμεντ Γιουσούφ (Λεβαδειακός)
Ο εργάτης της μεσαίας γραμμής του Λεβαδειακού τα κάνει όλα και συμφέρει. Φέτος διανύει ίσως την πιο ώριμη σεζόν της καριέρας του και δεν κουράζεται ποτέ.

Μάρκο Μπλάζιτς (Λαμία)
Ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της Λαμίας δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής και με τον Όμο συνθέτουν το δίδυμο της ισορροπίας της ομάδας στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Βαλεντίνος Βλάχος (Πανιώνιος)
Ίσως ο πιο βιονικός όλων (μαζί με τον Γιαννούλη) αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζει μπακ και κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα από όλους. Εύγε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.