Επιχείρηση – ομάδα

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την διαφορετική αφετηρία στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στην αυγή του 2018.

Νομίζω ότι είναι πλέον περιττό να αναφέρουμε για άλλη μια φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την περίοδο στο σύλλογο. Η κατάσταση είναι ΔΥΣΚΟΛΗ και το Τριφύλλι κάνει την ύστατη προσπάθεια για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ. 

Ο καλοκαιρινός προγραμματισμός – με όσα λάθη και αν έγιναν στις αποφάσεις, στο σχεδιασμό και τις μεταγραφές – πήγε …στράφι μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τραβήξει ξαφνικά την …πρίζα και ο Παναθηναϊκός στην αυγή του 2018 βρίσκεται σε μια διαφορετική …αφετηρία. 

Το αρχικό πλάνο της προσαρμογής στη μετά – Μπεργκ εποχής έμοιαζε από την αρχή καταδικασμένο και από τη στιγμή που το “στοίχημα” Τσάβες δεν βγήκε, η προσπάθεια απέτυχε αρκετά γρήγορα. Στην πορεία προέκυψε άλλη μια …αναπροσαρμογή πλάνων, καθώς η αποχώρηση του αρχηγού Ζέκα επηρέασε σημαντικά τους Πράσινους τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα αποδυτήρια. Παράλληλα …έτρεχε το πλάνο της νέας ομάδας και των 13 μεταγραφών, το οποίο δεν πέτυχε για διάφορους λόγους ( μεταγραφική …αστοχία, οικονομικά προβλήματα, ανασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα κτλ), ενώ τώρα πια ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του αρχίζουν ένα νέο project. 

Η επιχείρηση – ομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη και στόχος των Πράσινων είναι η δημιουργία ενός συνόλου ανθεκτικού σε …δύσκολες καταστάσεις. Ήδη έχουν αποχωρήσει από το κλαμπ δύο παίκτες (Χουλτ και Κουτρουμπής), στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται άλλοι τρεις (Τσάβες, Σιλά, Καμπέσας), ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κάποιες πωλήσεις. Οι Ροντρίγκο Μολέντο και Ρόμπιν Λουντ μελετούν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους και από τη στιγμή που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, η αποχώρηση τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Κουλιμπαλί είναι θετικός στο ενδεχόμενο πώλησης του τον Γενάρη, οι Πράσινοι έχουν βγάλει στη …μικρή τους βιτρίνα τον Κουρμπέλη και ελπίζουν σε πώληση του διεθνούς μέσου, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον των Χίλιεμαρκ και Γιόχανσον. 

Με αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις – με πολιτική λιτότητας – στις θέσεις που υπάρχει πρόβλημα, κάποιοι πιτσιρικάδες από τα τμήματα υποδομής θα πάρουν …προαγωγή για την πρώτη ομάδα και θα δημιουργηθεί ένα νέο σύνολο, το οποίο θα αναγκαστεί να …κολυμπήσει στα βαθιά με το …καλημέρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.