Τα πρόσωπα των ημερών

Ο Νίκος Γαβαλάς ανσφέρεται στα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό, με φόντο πάντα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων.

Αδειάζει η “κλεψύδρα” για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στη νέα χρονιά. Η νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο θεσσαλικό κάμπο, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τους πρωταθλητές χειμώνα. Ωστόσο, πρόκειται για έναν αγώνα που ενδέχεται να κρύβει παγίδες. Και για το λόγο αυτό, οφείλουν άπαντες στις τάξεις των «Πειραιωτών» να τον προσεγγίσουν με την απαραίτητη σοβαρότητα.

Το μπαράζ δημοσιευμάτων από την Ισπανία που φέρνουν τον Όσκαρ Γκαρσία στο Λιμάνι να μην αφήνει ανεπηρέαστο το «ερυθρόλευκο» οικοδόμημα. Από την Πέμπτη το απόγευμα, η «Ελ Μούντο Ντεπορτίβο» κάνει λόγο για συμφωνία του πρώην τεχνικού της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι ιθύνοντές του δεν διαρρέουν το παραμικρό επί του θέματος.

Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του είχαν την ευθύνη της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης. Σε περίπτωση κατά την οποία επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των Ισπανών, τότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να πορευτεί ο Ολυμπιακός με υπηρεσιακό τεχνικό –τον Χρήστο Κόντη- έως και το ματς της Κυριακής στη Λάρισα.

Χωρίς καμία αμφιβολία και ανεξαρτήτως της κατάληξης της υπόθεσης του προπονητή των «Πειραιωτών», ο Οσκαρ Γκαρσία και ο Τάκης Λεμονής είναι τα πρόσωπα των ημερών στην ανατολή της νέας χρόνιας. Λογικό επόμενο είναι να παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι καθιερωμένες συνεντεύξεις που μεταδίδονται απευθείας από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, πριν από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για το ματς με την ΑΕΛ, θα μιλήσουν οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή στις 4μμ. Όσα θα πουν θα μεταδοθούν απευθείας από το novasports24HD, από τη web TV του novasports.gr και από τους λογαριασμούς του novasports.gr στο facebook και το you tube.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.