Πολλά παραπάνω από μία επιστροφή

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό και τη σημασία που έχει για τους «ερυθρολεύκους» αυτή η μετεγγραφή, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν ώστε να κατακτήσουν το εφετινό πρωτάθλημα.

Είναι η πιο έντονη και ανατρεπτική πρώτη εβδομάδα νέου χρόνου για τον Ολυμπιακό. Στην ανατολή του 2018 απομακρύνθηκε ο Τάκης Λεμονής για τον αντικαταστήσει ο Όσκαρ Γκαρθία. Μία αλλαγή που έφερε ατελείωτες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις χωρίς αρχή και τέλος. Και ξαφνικά, την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης της συνεργασίας με τον 44χρονο προπονητή, η διοίκηση της πειραϊκής εταιρίας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Εβερτον για να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον κοσμαγάπητο από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα, Κέβιν Μιραλάς.

Συγνώμη, αλλά διακρίνουμε πολλά περισσότερα από μία επιστροφή ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρώτον για να υλοποιηθεί αυτή η εξόχως σημαντική μεταγραφή, χρειάστηκε να βγάλει η ηγεσία των «Πειραιωτών» από τα ταμεία ένα ποσό που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Δε γινόταν διαφορετικά για έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την Πρέμιερ Λιγκ. Δίχως αμφιβολία, είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, τη στιγμή κατά την οποία δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Είναι σαφές πως η κίνηση αυτή έχει διπλή ανάγνωση: ουσιαστική ενίσχυση του νέου προπονητή, Όσκαρ Γκαρθία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του. Και έμπρακτη απόδειξη πως η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να είναι άκρως ανταγωνιστική η ομάδα του Πειραιά στο δεύτερο μισό της περιόδου. Διάστημα κατά το οποίο θα κριθούν οι δύο εγχώριοι τίτλοι, το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Τώρα, προέχει ο αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας με την ΑΕΛ στη Λάρισα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους πρωταθλητές χειμώνα, μετά τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη 16η αγωνιστική. Και στις 10 το βράδυ οι προβολείς θα στραφούν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα «στρώσει» κόκκινο χαλί για την επιστροφή του αγαπημένου του Κέβιν Μιραλάς. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια novasports και το www.novasports.gr για να παρακολουθήσετε άμεσα όλες τις εξελίξεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.