Δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εξ΄αρχής η αποστολή πρόκρισης του Παναθηναϊκού ήταν δύσκολη μετά το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα στη Λαμία και από τη στιγμή που οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ στη Λεωφόρο, ο στόχος του Τριφυλλιού έγινε σχεδόν …αδύνατος και μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με ενέργεια, πίεσε τους φιλοξενούμενους και είχε κυρίαρχο ρόλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο σε άλλο ένα παιχνίδι οι Πράσινοι ήταν αναποτελεσματικοί, δεν αξιοποίησαν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και τελικά έμεινε μονάχα η …προσπάθεια. 

Το πλάνο του Τριφυλλιού ήταν να σκοράρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκαν …φορτσάτοι στο γήπεδο και πίεσαν ασφυκτικά τη Λαμία με στρωτό ποδόσφαιρο και ορθολογική επιθετική ανάπτυξη. 

Οι Πράσινοι τα έκαναν όλα σωστά μέχρι το σημείο που έφταναν στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Εκεί έλειπε το “καθαρό μυαλό” και οι σωστές επιλογές. Το γκολ δεν ήρθε και το δεύτερο μέρος κύλησε με μπόλικο άγχος και νευρικότητα. 

Η Λαμία θωρακίστηκε στα μετόπισθεν και έκλεισε τους κενούς χώρους, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει λύσεις και το γκολ που σημείωσε ο Μουνιέ δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει τα δεδομένα πρόκρισης. 

Ο Βιγιαφάνιες ήταν εξαιρετικός και έκανε τη διαφορά στο Τριφύλλι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν …παντού στο γήπεδο. Έτρεξε πολύ, πήρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε σωστά το παιχνίδι της ομάδας του. Ώριμο ματς έκανε και ο Φάνης Τζανδάρης, ωστόσο έβγαλε σημάδια κόπωσης στο δεύτερο μέρος.  

Ο Κουλιμπαλί ήταν θετικός στη δεξιά πλευρά, όμως μπορούσε να βοηθήσει πιο πολύ στο επιθετικό κομμάτι, ο Ινσούα ήταν μαχητικός και πάλεψε όσο μπορούσε, ενώ δραστήριος – αν και άστοχος – ήταν ο Μουνιέ στο διάστημα που είχε …δυνάμεις. 

Αρχηγική εμφάνιση από τον Κουρμπέλη στην άμυνα, νευρικό ματς από τον Αυλωνίτη, ενώ δεν κατάφεραν να βοηθήσουν οι Άλτμαν και Μολίνς στην επίθεση. 

Ο Βλαχοδήμος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ο Χίλιεμαρκ είχε διάθεση, αλλά έκανε αρκετά λάθη, ενώ από τις αλλαγές που έκανε ο Ουζουνίδης, ο Δώνης είχε ενεργό ρόλο και πάλεψε στο διάστημα που αγωνίστηκε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.