Τα δεδομένα στην «εξίσωση» του Ολυμπιακού

O Nίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το ματς Ολυμπιακού - Πλατανιά και τους Γκαρθία, Μιραλάς και Χατζισαφί.

Σύμφωνοι, η πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα στα Χανιά. Όμως, η ρεβάνς του Καραϊσκάκη είχε μεγάλο ενδιαφέρον για όλους όσοι σχετίζονται με το «οικοδόμημα» των «ερυθρόλευκων». Η παρουσία νέου προπονητή και η επιστροφή του αγαπημένου της εξέδρας, Κέβιν Μιραλάς εξηγεί το γιατί. Στην «εξίσωση» προσθέστε και το ντεμπούτο του Χατζισαφί, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Για τον Όσκαρ Γκαρθία δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Και πως θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, με μόλις δύο προπονήσεις και την ευθύνη σε ένα ματς το οποίο δεν έκρυβε πίεση  ή άγχος; Στη συνέντευξη Τύπου, πάντως, ήταν ιδιαίτερα ευγενικός καθώς ανέλυε με «ποδοσφαιρική» σκέψη όσα έζησε από τον πάγκο των «Πειραιωτών» στο Καραϊσκάκη.

Με τα “θερμά” λόγια του για τον Κέβιν Μιραλάς αποκάλυψε πόσα πολλά περιμένει από τον Βέλγο επιθετικό. Όπως και ο κόσμος του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκε με θέρμη. Το «υπέρ-όπλο» των «ερυθρόλευκων» έδειξε με την απόδοσή του πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα και σημαντικά την ομάδα της καρδιάς του.

Και κάτι χρηστικό: μετά την απόκτηση των Χατζισαφί, Μιραλάς και Ιγκόρ, οι «Πειραιώτες» βάζουν «άνω τελεία» στις αγορές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προέχει, πλέον, η μείωση του αριθμού των παικτών του ρόστερ. Μόνο αν προκύψει ανάγκη έως το τέλος του μήνα, θα επιστρέψουν στην αγορά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.