Χτύπησε το καμπανάκι!

Η εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης -παρά τη νίκη επί της ΑΕΛ- αποτελεί καμπανάκι για παίκτες και τεχνικό τιμ εν όψει της συνέχειας

Ο σχεδόν ενοχλητικός ήχος από ένα καμπανάκι συνόδεψε τη χθεσινή νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί της ΑΕΛ με 3-1 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη χαμογέλασαν εξαιτίας του προσωπικού φορμαρίσματος συγκεκριμένων συμπαικτών τους, παρουσιάζοντας κενά διαστήματα στο παιχνίδι, τα οποία εν μέρει εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΛ. 

Οι πολλές απουσίες λόγω τιμωριών, τραυματισμών, αλλά και αλλαγών στο ρόστερ σίγουρα αποτελούν δικαιολογία. Ωστόσο για μια ομάδα σαν τον Αστέρα που έχει δείξει πως λειτουργεί με τη δύναμη του “κορμού”, η εμφάνιση στο χθεσινό ματς με τους Θεσσαλούς ήταν επικίνδυνα μέτρια. 

Ο Αστέρας βέβαια μπήκε ορμητικά στο ματς και έψαξε το γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό, για να το πετύχει στο ενδέκατο. Ο Μιχάλης Μανιάς με επτά γκολ στο πρωτάθλημα είναι αρκετά κοντά στο να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ των δέκα σε μια σεζόν. Ακόμα μεγαλύτερη εκτελεστικά αξία έχει το δεύτερο τέρμα του στο ματς, αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται πολυ χώρο και χρόνο για να σκοράρει, απλώς πρέπεινα δεχτεί την μπάλα με τις σωστές προυποθέσεις.

Οι παίκτες του Αστέρα κάθισαν πάνω στο πρώτο γκολ του Μανιά, όμως η ΑΕΛ είναι πολύ επικίνδυνη εκτός “κάμπου”, αγαπώντας να παίζει το παιχνίδι της γρήγορης και αποτελεσματικής μετάβασης στην επίθεση.

Μαδίντα και Ισνάλντο δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τους Μπέρτο και Κυριακόπουλο και οι Μουνάφο και Ιγκλέσιας έδωσαν μάχες, αλλά συνήθως μπλόκαραν στις κινήσεις “χαφ” του Ναζλίδη. Ο Τόνσο ολοκλήρωσε το ματς με θετικό πρόσημο, καθώς έδωσε ποιότητα στην ομάδα του και κράτησε την μπάλα όσο και όπως έπρεπε. 

Ο πλέον αποτελεσματικός παίκτης του Αστέρα ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος απλώς αποφάσισε να κερδίσει η ομάδα του χθες. Έδειξε με το καλημέρα στο ματς πως είναι ζεστός, για λίγο δεν σταμάτησε τον Ναζλίδη στην εκτέλεση πέναλτι, ενώ επενέβη ενστικτωδώς στην κεφαλιά του Μασούρα στο 1-1, για να σκοράρει λίγο αργότερα ο Μανιάς και ουσιαστικά να σφραγίσει τη νίκη του Αστέρα. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ ήταν “σκασμένοι” μετά το τέλος του ματς, θεωρώντας πως ο Αθανασιάδης τους σταμάτησε μόνος του και όχι οι υπόλοιποι δέκα παίκτες των Αρκάδων. 

Ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς χτύπησε και το δικό του “καμπανάκι” και απομένει να δούμε αν οι παίκτες άκουσαν τον επίμονο και ενοχλητικό του ήχο, καθώς ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την διψασμένη για πόντους και αξιόμαχη στη Φθιώτιδα Λαμία. 

ΥΓ. Η εξαιρετική φωτογραφία που “ντύνει” το κείμενο είναι του συνονόματου και συνεπώνυμου Αρκά φωτογράφου Βασίλη Κωνσταντόπουλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.