Κατρακύλα…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νέα εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού στο εφετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 3-2 από τον Λεβαδειακό.

Άλλη μια δύσκολη βραδιά για τον Παναθηναϊκό στην επαρχία. Άλλη μια ήττα μακριά από τη Λεωφόρο. Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση από τους Πράσινους και ένα χτύπημα δυνατό σε μια ομάδα που ούτε στις φανέλες δεν θυμίζει ότι είναι Παναθηναϊκός. 

Μετά από μια μικρή …στάση, ο κατήφορος του Τριφυλλιού συνεχίστηκε στη Λιβαδειά και η ντροπιαστική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι που έγινε σε …δύο μέρη, ήταν απλά μια …επανάληψη ενός έργου που έχουμε δει αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. 

Άμυνα …παιδικής χαράς είχε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Λεβαδειακό και έγιναν λάθη που δεν γίνονται ούτε από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα ήταν οι Πράσινοι να δεχθούν τρία γκολ σε σαράντα λεπτά, έχοντας το ρόλο του “κομπάρσου” στο παιχνίδι, ενώ η εμφάνιση προκαλούσε τουλάχιστον θλίψη στους οπαδούς του Τριφυλλιού. 

Μια ομάδα “βραχυκυκλωμένη” ήταν στο γήπεδο, χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ένα σύνολο παικτών που τα είχε …χαμένα και θυμήθηκε να αντιδράσει μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Ένας προπονητής βυθισμένος στις σκέψεις του στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ανήμπορος να …φρενάρει την κατρακύλα της ομάδας του. 

Η βάση της μόνιμης εφετινής δικαιολογίας των Πράσινων (αποχώρηση Αλαφούζου και οικονομικά προβλήματα) είναι αποδεκτή και είναι δεδομένο ότι οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων μηνών έχουν κάνει άνω – κάτω το σύλλογο, ωστόσο δεν απαλλάσσει σε καμία περίπτωση τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του από τις ευθύνες που έχουν για το “χάλι” αυτής της ομάδας.

Ο προπονητής είναι ο βασικός υπεύθυνος και ο Ουζουνίδης έχει κάνει πολλά λάθη στο αγωνιστικό κομμάτι. Πολλά. Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να αντιστρέψει την κατάσταση και αν μπορεί να βρει – έστω και αργά – ένα γιατρικό, ωστόσο μέχρι στιγμής η εφετινή ομάδα – η οποία έχει αποκλειστικά την υπογραφή του – απλά δεν …βλέπεται. Από το …χορό δεν μένουν εκτός οι ποδοσφαιριστές, καθώς έχουν κατορθώσει να μεταμορφώσουν ένα γίγαντα σε …νάνο και μια ομάδα – φόβητρο στη …χαρά της επαρχίας. 

Ο Λουντ του δεύτερου μέρους, ο φιλότιμος Κουρμπέλης και ο Χίλιεμαρκ ήταν οι μοναδικοί που ξεχώρισαν στο παιχνίδι, καθώς η πλειοψηφία των παικτών του Τριφυλλιού είχε απογοητευτική εικόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.