Μια ευτυχής συγκυρία!

Ο Ολυμπιακός του πρωτάρη στο πρωτάθλημα Γκαρθία παρουσιάστηκε άτολμος και μπλοκαρισμένος, όμως η... ευτυχής συγκυρία τον έφερε απέναντι στη φοβισμένη Λαμία

Το επιθετικό σχήμα του Όσκαρ Γκαρθία προδιέθετε τους φίλους του Ολυμπιακού για γκολ και θέαμα απέναντι στη Λαμία του Μπάμπη Τεννέ. Φορτούνης, Μιραλάς, Μάριν και Ανσαριφάρντ αποτελούν καρέ για πολλά “τεμάχια” και στην πρώτη ευκαιρία ο φορμαρισμένος Γερμανός άνοιξε το σκορ. Η καθολική υπεροχή του Ολυμπιακού δεν μεταφράστηκε σε ευκαιρίες, οι ερυθρόλευκοι ψάχνονταν μεταξύ της νέας γλώσσας του Γκαρθία και της διάθεσης να αποδείξουν πράγματα και το δεύτερο γκολ ήρθε με τις μηχανές σβηστές στο 37′ και πάλι από σοβαρό ατομικό λάθος της άμυνας των Φθιωτών. 

Ο Τεννές προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές, αλλά η ομάδα του παρέμεινε προσανατολισμένη στο αμυντικό κυρίως πλάνο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, ενώ ατομικά δεν ξεχώρισε κανείς, ιδιαίτερα στο οργανωτικό κομμάτι. Ο Γκαρθία πέταξε στο ματς Σεμπά και Πάρντο, για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός δυνάμεις και ενέργεια από τα άκρα, όμως και πάλι το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινό με τους δύο νεοεισελθόντες να αναλώνονται σε ατομικές προσπάθειες, χωρίς να βρίσκουν τις απαιτούμενες βοήθειες. 

Ο Ολυμπιακός με λίγα λόγια απέτυχε να επιβάλλει τον ρυθμό του, παρά τα δύο γκολ που πέτυχε νωρίς, ενώ η Λαμία προσκολλημένη στο αμυντικό παιχνίδι πάγωσε το ματς, χωρίς όμως να πάρει τίποτα από Πίτι, Βάντερσον και τον Βουό στο φινάλε. 

Για τους Πειραιώτες η αναμέτρηση με τη φοβισμένη Λαμία ήταν μια… ευτυχής συγκυρία, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν διαθέτουν την ποιότητα και τη χημεία σαν ομάδα, για να χτυπήσουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Η ομάδα του Τεννέ κατέβηκε στο Φάληρο για να καταστρέψει και συνέχισε με το ίδιο πλάνο, ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. 

Το βελούδινο ντεμπούτο του Γκαρθία ακολουθεί μια αγωνιστική ανωφέρεια στην οποία προστέθηκαν από χθες οι διπλοί αγώνες με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ξάνθη, ΑΕΚ (κύπελλο), Αστέρας, ΑΕΚ (κύπελλο), ΑΕΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ σε ένα απόλυτα ροκ πρόγραμμα, που θα κρίνει εν πολλοίς τη τύχη του πρωταθλήματος.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.