Έδειξαν ότι μπορούν πολλά παραπάνω…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 4-0 του Παναθηναϊκού επί του ΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και υπογραμμίζει πως οι «πράσινοι» έδειξαν ότι έχουν ακόμα παλμό.

Μετά το “χαστούκι” στη Λιβαδειά και την κάκιστη παρουσία του Τριφυλλιού πριν από μια εβδομάδα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι έχουν ακόμα …παλμό και αντέδρασαν στο ματς με τον ΑΟΚ. 

Ασφαλώς και δεν είναι κατόρθωμα η νίκη και η καλή εμφάνιση κόντρα στους Φαίακες, ωστόσο οι Πράσινοι ίδρωσαν τη φανέλα, πάλεψαν για το αποτέλεσμα, πείσμωσαν για τους τρεις βαθμούς και έδειξαν στο γήπεδο ότι μπορούν πολλά παραπάνω. Αρκεί να θέλουν… 

Αν και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν είχε ούτε …μισό φορ στην αποστολή και ο τεχνικός του Τριφυλλιού αναγκάστηκε να κάνει …αλχημείες στην ενδεκάδα για να παρατάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, οι Πράσινοι ήταν κυρίαρχοι του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος και για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν, ικανοποίησαν τον κόσμο τους με το παιχνίδι τους. 

Ίσως ήταν η πιο ελκυστική εμφάνιση του Τριφυλλιού στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν …καταιγιστικός, ενώ υπήρξαν στιγμές στο ματς που …χάθηκε η μπάλα. 

Στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο με καλό passing game, “σφικτή” μεσαία γραμμή και ταχύτητα στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός ήταν …Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΑΟΚ και θύμισε …κανονικές εποχές.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν – με διαφορά – ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο. Ο Αργεντινός κάλυψε κάθε σπιθαμή του αγωνιστικού χώρου, μοίρασε έξυπνα και με φαντασία το παιχνίδι της ομάδας του, ταλαιπώρησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα, έδωσε δύο γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ το όνομα του θα μπορούσε να είναι στη λίστα των σκόρερ. 

Επιβλητική και ηγετική παρουσία από τον Βιγιαφάνιες, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Χρήστος Δώνης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού κλήθηκε και πάλι να αναλάβει ένα ρόλο …ξένο, καθώς αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και έχω την εντύπωση ότι τα πήγε πολύ καλύτερα από αρκετούς που γνωρίζουν τη θέση. 

Σωστές κινήσεις στο χώρο, πίεση ψηλά, πολλά τρεξίματα, ομαδικό παιχνίδι, μια ασίστ “μαγική” και ένα …φορίσιο γκολ από τον Χρήστο Δώνη που έγινε επιθετικός σε ένα …βράδυ και μάλλον θα αρχίσει να μονιμοποιείται στη “γραμμή κρούσης” με τέτοιες εμφανίσεις. 

Για πρώτη φορά εφέτος, οι Πράσινοι πήραν πολλά και από τους δύο ακραίους τους αμυντικούς. Τόσο ο Γιόχανσον, όσο και ο Ινσούα βοήθησαν σημαντικά την ομάδα τους στα μετόπισθεν και είχαν ενεργή συμμετοχή και στο επιθετικό κομμάτι. Παράλληλα το κέντρο του Τριφυλλιού λειτούργησε υποδειγματικά, καθώς ο Τζανδάρης ήταν και πάλι εξαιρετικός, ο Χίλιεμαρκ θετικός και ο Λουντ μαχητικός. 

Το καλύτερο του παιχνίδι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και άκουσε ένα δυνατό χειροκρότημα από τον κόσμο του Τριφυλλιού για την προσπάθεια του, σχεδόν αλάνθαστος ήταν ο Κουρμπέλης στα μετόπισθεν και λίγο νευρικός ο Οικονόμου στο ντεμπούτο του στη Λεωφόρο, ενώ ο Βλαχοδήμος έκανε σημαντικές επεμβάσεις στα σημεία που χρειάστηκε και διόρθωσε τα λίγα λάθη που έγιναν στην άμυνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.