Εβδομάδα …κρίσης

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την κρίσιμη εβδομάδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα επιδιώξει πωλήσεις παικτών, για να βγει η εφετινή σεζόν.

Η άνετη νίκη των Πράσινων στο ματς με τον ΑΟΚ και η καλή εμφάνιση των παικτών του Τριφυλλιού επανέφεραν – έστω προσωρινά – την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική στο κλαμπ. 

Ο σύλλογος παραμένει εδώ και αρκετούς μήνες σε κατάσταση …συναγερμού και θα κριθούν πολλά για το μέλλον του Παναθηναϊκού μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Αρχικά εκδικάζονται οι προσφυγές πέντε ποδοσφαιριστών (Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο) την Τετάρτη, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις για τις υποθέσεις άλλων δύο παικτών (Χουλτ, Κουτρουμπής). 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών και το καμπανάκι αρχίζει να χτυπάει δυνατά. Στα ταμεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει ευρώ ούτε για …δείγμα και αν δεν βρεθούν άμεσα κάποια χρήματα για νέους διακανονισμούς, αλλά και την αποπληρωμή μέρους των οφειλών, τότε η κατάσταση θα γίνει επικίνδυνη. 
 
Παράλληλα πλησιάζουμε στη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και πέρα από τη περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος πωλήθηκε αρκετό καιρό πριν στην Μπενφίκα, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στα πολλά ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα. 

Στο πλάνο επιβίωσης που έχουν χαράξει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών τον Γενάρη και η συγκέντρωση ενός ποσού, το οποίο θα πλησιάζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι Πράσινοι ακόμα το …παλεύουν και δεν έχουν κατορθώσει να συγκεντρώσουν τα χρήματα – ανάσα για το σύλλογο.

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αρκετούς ποδοσφαιριστές (Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Λουντ) από συλλόγους του εξωτερικού, όμως τα ποσά που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι ενδιαφερόμενοι, είναι πολύ μικρότερα απ’ όσα προσδοκούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ασφαλώς και η μεταγραφική ενίσχυση του Τριφυλλιού …απομακρύνεται με όλα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο και αν δεν κλείσει σύντομα το κεφάλαιο – πωλήσεις, οι Πράσινοι δεν θα μπορέσουν να “μπαλώσουν” τις πολλές …τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.